• Altijd kilometervrij huren
  • Huren zonder creditcard
  • Scherpe huurtarieven

Uitstekend

Klanten geven SternRent een

9.1 / 10
Gebaseerd op 1231 recensies

Kilometervrij auto huren

Particulier kunt u altijd een auto kilometervrij huren bij Stern. Dit behoort tot de standaard huurprijs, van stadsauto’s tot grotere familieauto’s en SUV’s. Stern biedt u de beste mobiliteitsservice zodat u zorgeloos van uw huurauto kunt genieten.

We zijn ook merkonafhankelijk en bieden een groot aantal modellen aan om te huren. U kunt bijvoorbeeld een Renault Clio huren huren of een Opel Astra huren maar ook grotere modellen zoals de Renault Grand Scénic, Mercedes-Benz Vito Cabine of Volkswagen Transporter cabine kunt u kilometervrij huren.

Prijs berekenen

De scherpste huurauto aanbiedingen!

ShortLease

Snel en flexibel een auto leasen?

Ga voor Stern ShortLease!


Ontdek het »

vanaf € 98,50,-
actie

Zomervakantie voordeel

Naar de zon in de zomermaanden? Huur 1 week vanaf € 178,-!

Bekijk de mogelijkheden »

Kilometervrij busje huren

Net als met personenauto’s bieden wij verschillende formaten en merken bussen en verhuiswagens aan voor particuliere verhuur. Kilometervrij huren behoort tot de standaard huurprijs. U kunt bijvoorbeeld een Mercedes-Benz Sprinter huren, een Renault Master huren of een Volkswagen Transporter huren. Altijd kilometervrij huren en met verschillende opties en accessoires te reserveren.

Onze verhuurafdeling zorgt dat uw huurauto of huur bus klaarstaat op het afgesproken tijdstip en dat u altijd een gelijkwaardig model krijgt van het afgesproken formaat.

Telefonisch een huurauto reserveren kan via 088-2926000 of plaats online de reservering bij Stern.

Vrijheid en gemak zijn belangrijke eigenschappen van de Stern verhuurservice. U kunt daarom altijd een auto huren of een bestelbus huren standaard met onbeperkte kilometers. Volledig kilometervrij huren wordt altijd gegarandeerd!