• Altijd kilometervrij huren
  • Huren zonder creditcard
  • Scherpe huurtarieven
SternRent
Klanten beoordelen ons met:
9,1/10
2168 beoordelingen

Reserveer een bus met laadklep voor verhuizing en zwaar vervoer

Op zoek naar een bus met laadklep die u kunt huren voor een scherp huurtarief? Stern levert u een hoge kwaliteit bus met laadklep en huren doet u altijd volledig kilometervrij! De ideale oplossing voor een verhuizing of het vervoer van zware of grote spullen. Ontdek de mogelijkheden en reserveer uw bus met laadklep vandaag nog bij Stern verhuur!

Extra grote laadruimte

Een bus met laadklep huren behoort ook tot onze diensten. Hiervoor bieden wij de Mercedes-Benz Sprinter met lift aan. Deze bus komt met een dieselmotor en een grote laadruimte van 18,5 m3. De bus met laadklep kunt u huren met handgeschakelde transmissie of automaat. U kunt de bus ook huren met extra opties zoals een inzittendenverzekering, navigatiesysteem of een lager eigen risico.

Een bus met laadklep huren doet u eenvoudig en voordelig bij Stern. Bel voor een reservering naar 088-2926000 of reserveer direct online, wij zorgen dat de gekozen huur bus (of een gelijkwaardig model) op de afgesproken datum beschikbaar is.

De scherpste huurauto aanbiedingen!

Nieuw!

Goederen vervoer zonder CO2-uitstoot?

Huur nu een Addax e-transporter!


Ontdek het »

ShortLease

Snel en flexibel een auto leasen?

Ga voor Stern ShortLease!


Ontdek het »

Kilometervrij altijd standaard

Stern biedt diverse bussen aan voor verhuur, van verschillende hoogwaardige merken zoals Volkswagen, Mercedes-Benz en Ford. U kunt een bus kilometervrij huren voor het standaard tarief en daarbij heeft u de keuze uit meerdere opties en accessoires.