• Altijd kilometervrij huren
  • Huren zonder creditcard
  • Scherpe huurtarieven
SternRent
Klanten beoordelen ons met:
9,1/10
2225 beoordelingen

SternRent Zwolle bus verhuur opties

Een busje huren in Zwolle of de omliggende regio kan gemakkelijk en voordelig bij SternRent. U kunt terecht bij SternRent Zwolle aan de Simon Stevinweg 20. Bij SternRent hebben wij een ruim aanbod bestelwagens en u profiteert naast de ruime keuze ook van scherpe all-in prijzen en standaard kilometervrij het busje huren. 

Wij hanteren scherpe prijzen voor het huren van een bestelbus. Een goede prijs is gegarandeerd voor zowel kort huren als lang huren. En dankzij ons uitgebreide wagenpark kunt u altijd een busje huren op maat, met de opties en accessoires die u wilt.

Goedkoop bestelbus huren voor dagelijks gebruik

Bij ons huurt u standaard elke bestelauto volledig kilometer vrij. Dat maakt een bus huren bij SternRent altijd voordelig, mede dankzij uitgebreide garantie en onze 24/7 mobiliteitsservice. Naast bestelbussen heeft u ook keuze uit 9-persoonsbussen voor uitgebreid personenvervoer. U kunt uw reservering eenvoudig uitbreiden met een van onze extra opties, zoals inzittendenverzekering, een navigatiesysteem of een aanhangwagen.

De scherpste huurauto aanbiedingen!

Nieuw!

Goederen vervoer zonder CO2-uitstoot?

Huur nu een Addax e-transporter!


Ontdek het »

ShortLease

Snel en flexibel een auto leasen?

Ga voor Stern ShortLease!


Ontdek het »

De stad Zwolle bus verhuur

Een busje huren in de stad Zwolle kan bij onze vestiging aan de Simon Stevinweg 20. Wij zijn centraal gelegen en goed bereikbaar in de stad. Ook omliggende plaatsen zoals Kampen, Hattem, Wezep, Dalfsen, Heino, Hasselt en Staphorst vallen binnen ons servicegebied. U bent van harte welkom, wij zorgen dat uw gehuurde bestelbus klaarstaat bij SternRent Zwolle!

Ook personenbus of koelbus huren kan bij SternRent Zwolle

Gaat u verhuizen of hebt u tijdelijk groter vervoer nodig? Huur dan bij SternRent voordelig een busje. Onze personenbussen en bestelauto's zijn er in verschillende formaten: klein, middel en groot. Wij beschikken ook over een koelbus waarvan de laadruimte gekoeld wordt.