• Altijd kilometervrij huren
  • Huren zonder creditcard
  • Scherpe huurtarieven
SternRent
Klanten beoordelen ons met:
9,1/10
2225 beoordelingen

Huur een Volkswagen Caddy met de uitgebreide service van Stern

De Volkswagen Caddy behoort tot de populairste bestelauto’s van Nederland. Wanneer mensen een busje huren is ook de VW Caddy tevens een van de meest gekozen bestelbussen. Reden dat de Volkswagen Caddy zoveel gehuurd wordt, is omdat de bus een verrassende grote laadruimte (2 m3) combineert met het rijgemak van een gemiddelde personenauto. De Volkswagen Caddy werd dan ook oorspronkelijk op basis van een VW Golf ontworpen. Daar profiteert u nu nog steeds van wanneer u een Volkswagen Caddy huurt bij Stern.

Huur uw Volkswagen Caddy nu. Reserveer online!

Wilt u meteen een Volkswagen Caddy of een vergelijkbaar model reserveren bij SternRent? Dat kan direct online! Wij hebben tevens grotere bestelauto’s te huur, evenals personenbussen en koelwagens. Reserveer online of bel 088-2926000 om een Volkswagen Caddy te huren.

De scherpste huurauto aanbiedingen!

Nieuw!

Goederen vervoer zonder CO2-uitstoot?

Huur nu een Addax e-transporter!


Ontdek het »

ShortLease

Snel en flexibel een auto leasen?

Ga voor Stern ShortLease!


Ontdek het »

Volkswagen Caddy huren met de beste service

Wie een Volkswagen Caddy gaat huren bij SternRent, kiest voor flexibiliteit en uitstekende service. De Caddy wordt altijd met airco geleverd en zonder stickers. Verder kunt u diverse opties en accessoires overwegen. Bijvoorbeeld een navigatiesysteem of extra inzittendenverzekering.

Bij onze verhuurservice horen veel garantie. Zo hoeft u nooit rekening te houden met het aantal gereden kilometers want iedere huurbus bij Stern wordt volledig kilometervrij gehuurd. Vragen over het huren of pech onderweg? Onze verhuurservice is op werkdagen bereikbaar voor u. En bij pech, diefstal of een ongeluk is onze alarmcentrale 24/7 telefonisch bereikbaar. Onze voertuigen zijn tevens allrisk verzekerd, dat hoort allemaal standaard bij de getoonde huurprijs.