• Altijd kilometervrij huren
  • Huren zonder creditcard
  • Scherpe huurtarieven
SternRent
Klanten beoordelen ons met:
9,1/10
2218 beoordelingen

Elektrische auto huren

Elektrische auto huren

Elektrisch vervoer klonk lange tijd als iets futuristisch, maar Nederland is een van de koplopers ter wereld met elektrisch rijden. Daarom kan u nu ook een elektrische auto huren bij Stern.

meer informatie »

box-ongeval-verhuur

Ongevallen inzittenden verzekering

Standaard is iedere Stern huurauto voorzien van een allrisk verzekering met een WA dekking van € 2.500.000,- Een ongevallen inzittenden verzekering is optioneel af te sluiten. Voor personenauto’s en bestelbussen zijn de kosten € 3,75 per dag. Voor personenbussen en auto’s die 7-9 personen kunnen vervoeren, bedragen de kosten € 6,75 per dag.

Prijs berekenen »

verhuur-contactgegevens

Contactgegevens

Postbus 520
3500 AM Utrecht

T. 088 - 292 60 00
Vind een vestiging

Ook een auto huren vergt maatwerk!

Daarom kunt u bij ons diverse opties en accessoires aanvragen bij uw huurauto of bestelbus. Bekijk hier een aantal van de mogelijkheden. Wij helpen u graag persoonlijk verder met het reserveren van een huurauto.

box-navigatie-verhuur

Auto met TomTom navigatie huren

Een navigatiesysteem maakt het rijden naar een nieuwe bestemming veel prettiger. U kunt hem optioneel aanvragen bij elke Stern huurauto. Wij leveren dan een TomTom navigatiesysteem met volledig bijgewerkte kaarten mee. Meldt het navigatiesysteem apart bij uw reservering.

Prijs berekenen »

box-brandstof-verhuur

Benzine of diesel rijden?

Indien mogelijk leveren wij altijd een benzine uitvoering af voor verhuur. U kunt echter ook speciaal om een dieselauto vragen. Dit kan niet voor alle beschikbare huurauto’s, maar wij helpen u graag persoonlijk verder met de aanvraag. Bel onze servicedesk of vermeld het verzoek bij de reservering.

Offerte aanvragen »

box-winterbanden-verhuur

Winterbanden huren op aanvraag

Alle huurauto’s kunnen voorzien worden van winterbanden. Dit moet wel speciaal aangevraagd worden, omdat de winterbanden in sommige gevallen nog gewisseld moeten worden.

Meer informatie »

Neem contact op met de Stern alarmcentrale

box-schakel-verhuur

Handgeschakeld of automaat huren?

De meeste huurauto’s zijn handgeschakeld maar Stern kan u ook een auto met automatische transmissie leveren. Wenst u met automaat te rijden, meldt dit dan duidelijk bij uw reservering. U kunt ook onze servicedesk bellen, dan helpen wij u persoonlijk verder met de reservering.

Offerte aanvragen »

box-extra-bestuurder-verhuur

Extra bestuurder voor huurauto

Bent u van plan iemand anders te laten rijden tijdens de huurperiode? Vergeet dan niet om dit bij uw reservering te melden! Een extra bestuurder kost slechts € 5,75 per dag. Staat de extra bestuurder niet geregistreerd in uw systeem, dan rijdt deze persoon niet verzekerd rond in de auto. U kunt de extra bestuurder direct bij uw aanvraag invullen.

Prijs berekenen »

box-kinderzitje-verhuur

Kinderzitje huren

Verschillende kinderzitjes zijn leverbaar met uw huurauto. Onze medewerkers kunnen vragen naar de leeftijd van uw kind, om het juiste formaat kinderzitje bij te leveren. U mag deze informatie ook melden bij uw huurauto reservering.

Offerte aanvragen »

box-eigenrisico-verhuur

Eigen risico verlagen

Bij niet verhaalbare schade is het eigen risico standaard € 650,- per schadegebeurtenis (voor personenauto’s). U kunt dit verlagen voor € 9,50 per dag. U hoeft dan slechts € 250,- euro per gebeurtenis te betalen. Voor personenbussen en bestelwagens geldt het standaard eigen Risico van € 900,- per schadegebeurtenis die voor € 9,50 te verlagen is naar € 500,- per gebeurtenis.

Prijs berekenen »

box-trekhaak-verhuur

Auto met trekhaak huren

Een auto met trekhaak kan ook gehuurd worden via onze service. Omdat het aanbod beperkt is, vragen wij u wel om het in de aanvraag duidelijk te melden. U kunt ook contact opnemen met onze servicedesk, dan zorgen wij dat u een geschikte huurauto met trekhaak reserveert.

Meer informatie »

De scherpste huurauto aanbiedingen!

Nieuw!

Goederen vervoer zonder CO2-uitstoot?

Huur nu een Addax e-transporter!


Ontdek het »

ShortLease

Snel en flexibel een auto leasen?

Ga voor Stern ShortLease!


Ontdek het »