• Altijd kilometervrij huren
  • Huren zonder creditcard
  • Scherpe huurtarieven

Uitstekend

Klanten geven SternRent een

9.1 / 10
Gebaseerd op 1231 recensies

Elektrische auto huren

Elektrische auto huren

Elektrisch vervoer klonk lange tijd als iets futuristisch, maar Nederland is een van de koplopers ter wereld met elektrisch rijden. Daarom kan u nu ook een elektrische auto huren bij Stern.

meer informatie »

box-ongeval-verhuur

Ongevallen inzittenden verzekering

Standaard is iedere Stern huurauto voorzien van een allrisk verzekering met een WA dekking van € 2.500.000,- Een ongevallen inzittenden verzekering is optioneel af te sluiten. Voor personenauto’s en bestelbussen zijn de kosten € 3,75 per dag. Voor personenbussen en auto’s die 7-9 personen kunnen vervoeren, bedragen de kosten € 6,75 per dag.

Prijs berekenen »

verhuur-contactgegevens

Contactgegevens

Postbus 520
3500 AM Utrecht

T. 088 - 292 60 00
Vind een vestiging

Ook een auto huren vergt maatwerk!

Daarom kunt u bij ons diverse opties en accessoires aanvragen bij uw huurauto of bestelbus. Bekijk hier een aantal van de mogelijkheden. Wij helpen u graag persoonlijk verder met het reserveren van een huurauto.

box-navigatie-verhuur

Auto met TomTom navigatie huren

Een navigatiesysteem maakt het rijden naar een nieuwe bestemming veel prettiger. U kunt hem optioneel aanvragen bij elke Stern huurauto. Wij leveren dan een TomTom navigatiesysteem met volledig bijgewerkte kaarten mee. Meldt het navigatiesysteem apart bij uw reservering.

Prijs berekenen »

box-brandstof-verhuur

Benzine of diesel rijden?

Indien mogelijk leveren wij altijd een benzine uitvoering af voor verhuur. U kunt echter ook speciaal om een dieselauto vragen. Dit kan niet voor alle beschikbare huurauto’s, maar wij helpen u graag persoonlijk verder met de aanvraag. Bel onze servicedesk of vermeld het verzoek bij de reservering.

Offerte aanvragen »

box-winterbanden-verhuur

Winterbanden huren op aanvraag

Alle huurauto’s kunnen voorzien worden van winterbanden. Dit moet wel speciaal aangevraagd worden, omdat de winterbanden in sommige gevallen nog gewisseld moeten worden.

Meer informatie »

Neem contact op met de Stern alarmcentrale

box-schakel-verhuur

Handgeschakeld of automaat huren?

De meeste huurauto’s zijn handgeschakeld maar Stern kan u ook een auto met automatische transmissie leveren. Wenst u met automaat te rijden, meldt dit dan duidelijk bij uw reservering. U kunt ook onze servicedesk bellen, dan helpen wij u persoonlijk verder met de reservering.

Offerte aanvragen »

box-extra-bestuurder-verhuur

Extra bestuurder voor huurauto

Bent u van plan iemand anders te laten rijden tijdens de huurperiode? Vergeet dan niet om dit bij uw reservering te melden! Een extra bestuurder kost slechts € 5,75 per dag. Staat de extra bestuurder niet geregistreerd in uw systeem, dan rijdt deze persoon niet verzekerd rond in de auto. U kunt de extra bestuurder direct bij uw aanvraag invullen.

Prijs berekenen »

box-kinderzitje-verhuur

Kinderzitje huren

Verschillende kinderzitjes zijn leverbaar met uw huurauto. Onze medewerkers kunnen vragen naar de leeftijd van uw kind, om het juiste formaat kinderzitje bij te leveren. U mag deze informatie ook melden bij uw huurauto reservering.

Offerte aanvragen »

box-eigenrisico-verhuur

Eigen risico verlagen

Bij niet verhaalbare schade is het eigen risico standaard € 650,- per schadegebeurtenis (voor personenauto’s). U kunt dit verlagen voor € 9,50 per dag. U hoeft dan slechts € 250,- euro per gebeurtenis te betalen. Voor personenbussen en bestelwagens geldt het standaard eigen Risico van € 900,- per schadegebeurtenis die voor € 9,50 te verlagen is naar € 500,- per gebeurtenis.

Prijs berekenen »

box-trekhaak-verhuur

Auto met trekhaak huren

Een auto met trekhaak kan ook gehuurd worden via onze service. Omdat het aanbod beperkt is, vragen wij u wel om het in de aanvraag duidelijk te melden. U kunt ook contact opnemen met onze servicedesk, dan zorgen wij dat u een geschikte huurauto met trekhaak reserveert.

Meer informatie »

De scherpste huurauto aanbiedingen!

ShortLease

Snel en flexibel een auto leasen?

Ga voor Stern ShortLease!


Ontdek het »

vanaf € 98,50,-
actie

Zomervakantie voordeel

Naar de zon in de zomermaanden? Huur 1 week vanaf € 178,-!

Bekijk de mogelijkheden »