Periode extra mobiliteit nodig?

Bent u zelfstandig ondernemer of een werknemer met een tijdelijk contract en hebt u voor een korte periode extra mobiliteit nodig? Shortlease biedt uitkomst met flexibele voorwaarden voor een korte leasetermijn.

Hebt u langer dan een maand vervoer nodig maar wel met de voordelen van huren? Stern heeft de ideale oplossing: shortlease een auto.

Hoe werkt shortlease?

Een shortlease kan voor een periode van 1 tot 24 maanden afgesloten worden. Het is gebaseerd op een full operational lease en uw auto is direct inzetbaar. Het gaat om nieuwe of jong gebruikte auto’s met een lage CO2-uitstoot. Daardoor valt de bijtelling vaak lager uit.

Voordelen van shortleasen bij Stern

Een shortlease is zowel voor particulieren als (kleine) zelfstandige ondernemers interessant. De flexibiliteit zorgt dat u zowel de voordelen van huren als van leasen krijgt. Daarbij komen ook nog unieke voordelen van Stern:

  • Maandprijs is altijd all-inclusive
  • Leaseauto’s standaard allrisk verzekerd
  • Veel opties en accessoires leverbaar met shortlease
  • Onze alarmcentrale is 24 uur per dag bereikbaar bij diefstal, ongevallen of pech

Alle auto's beschikbaar voor shortlease

Het volledige wagenpark van Stern is beschikbaar voor shortlease. Afhankelijk van uw wensen, kan de auto direct afgeleverd worden. Vul de offerte aanvraag in of neem telefonisch contact op met onze servicedesk.

Bekijk ons aanbod

SternRent
Klanten beoordelen ons met:
9,1/10
2173 beoordelingen