Voor lichte autoschade: spotrepair

In sommige gevallen kan spotrepair worden toegepast om een schaafplek te verwijderen. Het auto-onderdeel hoeft dan niet volledig gespoten te worden. Onze experts kunnen de schadeplek herstellen en overspuiten zonder kleurverschil. Kleine schades aan bumpers en portieren komen hiervoor het meest in aanmerking.

Voor zware autoschade: uitdeuken met spuiten

Constateren onze schade-experts dat uw autolak zwaar beschadigd is en de plek te groot is voor gedeeltelijk herstel, dan worden er meerdere stappen ondernomen. Niet alleen gaan wij de deuk uitdeuken, er moet ook een nieuwe laklaag worden aangebracht. De Stern schadebedrijven zijn uitgerust met geavanceerde spuitcabines en kunnen uw volledige auto of een deel van een nieuwe laklaag voorzien. Autolak bestaat uit meerdere lagen.

 Nieuwe laklaag voor uw auto

Onze ervaren schademonteurs halen eerst de deuken uit het auto-onderdeel. Er wordt vooraf beoordeeld of het onderdeel nog gebruikt kan worden, anders wordt het onderdeel nieuw besteld. Uiteraard wordt de prijs eerst met u besproken. Onze schadevestigingen zijn uitgerust met spuitcabines zodat uw auto van een nieuwe laklaag voorzien kan worden. Afhankelijk van uw schade kunnen wij ook een deel van de auto spuiten. Dit is efficiënter, goedkoper en wij zorgen dat u geen kleurverschil ziet.

  • Merk-erkend schadeherstel
  • Prijsindicatie binnen 1 werkdag
  • 4 jaar garantie

Afspraak maken »

verzekeringen

img-opening-juli

Expertise rapport

Kom bij een SternPoint langs voor een expertise rapport. Standaard €114,95 (incl. BTW). Bij het herstellen van de schade wordt dit bedrag verrekend.

Aanvragen »

img-opening-juli

Innamepunten

Naast onze 14 vestigingen beschikt SternPoint via het dealernetwerk van Stern over 75 innamepunten verspreid over heel Nederland!

Bekijk »

img-opening-juli

Voertuigreclame en meer!

SternSigning is ons nieuwe label waaronder we elk voertuig van full colour bestickering voorzien. Ander reclamemateriaal is ook mogelijk! 

SternSigning »