Auto uitdeuken aanvragen

Heeft uw auto een deuk opgelopen en is snelle reparatie nodig voor een redelijke prijs? Bij de schadevestigingen kunt u eenvoudig online een vrijblijvende offerte aanvragen voor uitdeuken. Onze schadevestigingen zijn voorzien van moderne spuitcabines zodat uw auto er weer als nieuw uitziet na reparatie!

Kleine deuken kunnen ook uitgedeukt worden zonder de laklaag aan te tasten. Onze ervaren schade-experts vertellen u van tevoren of dit mogelijk is en hoe lang het schadeherstel zal duren. Auto’s van alle merken kunnen hersteld worden bij de schadevestigingen van Stern. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uitdeuken en ontvang op werkdagen binnen 4 uur een persoonlijk aanbod.

Uitdeuken impressie

Uitdeuken-techniek

Offerte binnen 4 uur

ico-tijd-sea-schade110

Een schadeherstel offerte wordt op werkdagen binnen 4 uur gestuurd. U krijgt altijd van tevoren de kosten te zien en u kunt daarna een afspraak maken. De definitieve taxatie van de schade gebeurt in de werkplaats.

Hoe werkt het?

ico-checklist-sea-schade-110

U wilt weten hoeveel het repareren van uw autoschade kost? Vul het formulier hieronder in. Beschrijf de schade en stuur meerdere foto’s mee. Daarmee kunnen we een goede prijsindicatie berekenen.