Alfa Romeo produceert al meer dan 100 jaar enkel van de beste auto’s uit Italië. Nu is een nieuw hoofdstuk geopend met de Alfa Romeo Stelvio, de eerste SUV van het bedrijf. Het unieke, meesterlijke design van Alfa Romeo wordt succesvol overgezet naar een groter, robuuster onderstel. De geschiedenis van het Italiaanse fabrikant is zo succesvol vertaald naar een SUV die schoonheid perfect samenbrengt met functionaliteit. Laat u verleiden door de Alfa Romeo Stelvio, vraag vandaag nog een proefrit aan bij onze Alfa Romeo-dealer Vireo Auto of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan. U kunt tevens een offerte voor een Alfa Romeo Stelvio lease aanvragen.

Alfa Romeo 4C

Alfa Romeo Stelvio aandrijving

Geavanceerde technologieën sieren de Alfa Romeo Stelvio. Een lichtgewicht carrosserie met carbon aandrijfas zorgt voor een flexibele SUV met dynamische rijeigenschappen.  Krachtige aluminium motoren zijn leverbaar met de Stelvio, inclusief de Q4 vierwielaandrijving met een perfect 50/50 gewichtsverdeling. Het is een echte SUV maar het vurige karakter van Alfa Romeo wordt daarvoor niet getemd!

Alfa Romeo Stelvio rijden

Interesse in de Alfa Romeo Stelvio? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor de Alfa Romeo Stelvio First Edition. Onze Alfa Romeo-dealer Vireo Auto neemt graag contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt tevens een proefrit aanvragen voor de Alfa Romeo Stelvio en onze actuele voorraad bekijken.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Alfa Romeo Stelvio Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Alfa Romeo Stelvio kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw »

Alfa Romeo lease

Voordelig een Alfa Romeo Stelvio leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Alfa Romeo Stelvio leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw auto samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »