Auto spuiten aanvragen

Een klein ongelukje of een verkeersongeval kunnen de laklaag van uw auto zwaar beschadigen. Krassen en deuken tasten de beschermlaag aan en zo kunnen onderdelen beginnen te roesten. Gelukkig kunt u bij al onze schadevestigingen het beschadigde onderdeel van uw auto laten spuiten.

Kleine deuken kunnen nog uitgedeukt worden zonder de laklaag te beschadigen, maar bij veel ongelukken moet er een nieuwe laklaag bij uw auto aangebracht worden. Onze schadevestigingen zijn daarom voorzien van geavanceerde spuitcabines. Bovendien werken wij met geavanceerde meetapparatuur waarmee we de originele kleur perfect kunnen namaken.

Offerte binnen 4 uur

ico-tijd-sea-schade110

Een schadeherstel offerte wordt op werkdagen binnen 4 uur gestuurd. U krijgt altijd van tevoren de kosten te zien en u kunt daarna een afspraak maken. De definitieve taxatie van de schade gebeurt in de werkplaats.

Hoe werkt het?

ico-checklist-sea-schade-110

U wilt weten hoeveel het repareren van uw autoschade kost? Vul het formulier hieronder in. Beschrijf de schade en stuur meerdere foto’s mee. Daarmee kunnen we een goede prijsindicatie berekenen.