Dit model is niet langer nieuw leverbaar. Neem contact op met onze dealers voor een overzicht van de beschikbare occasions.

De Audi A5 serie heeft een nieuw vlaggenschip in de vorm van de Audi RS 5 Coupé. Een sportief model dat direct opvalt dankzij de elegante lijnen. Er schuilt ook echt een sportauto onder de Audi RS 5 Coupé, met een serie krachtige motoren leverbaar, geavanceerde nieuwe technologie en verbeterde componenten aan onder meer de aandrijflijn. U kunt de nieuwe Audi RS 5 Coupé nu bestellen bij onze Audi-dealer Heron Auto. Tevens is de Audi RS 5 Coupé te leasen via SternLease. Vraag nu een offerte aan of neem contact op over de veel opties en accessoires leverbaar bij de RS 5 Coupé.

Meer informatie

Audi RS 5 Coupé offerte aanvragen

De Audi RS 5 Coupé kunt u nu bestellen en is halverwege 2017 leverbaar bij onze dealer Heron Auto. U kunt tevens een vrijblijvende offerte aanvragen voor een Audi RS 5 Coupé lease via SternLease. Alle uitvoeringen en opties zullen leverbaar zijn en met de mobiliteitsservice die u gewend bent van Stern. Na ontvangst van uw aanvragen nemen onze medewerkers spoedig contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Audi RS 5 Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Audi RS 5 kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw »

Audi lease

Voordelig een Audi RS 5 leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Audi RS 5 leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw auto samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »