De Jaguar I-PACE wordt de eerste elektrische auto van het merk en zal vanaf de 2e helft van 2018 leverbaar zijn bij onze dealer Jager Auto. De Jaguar I-PACE combineert het beste van het Britse merk met de nieuwste elektrische technologie. Het is tevens de eerste performance SUV van Jaguar met indrukwekkend veel kracht in de aandrijving. Neem contact op met onze officiële Jaguar-dealer en ontdek wat de Jaguar I-PACE u allemaal kan bieden!

Meer informatie

Jaguar I-PACE elektrische aandrijving

De fabrikant ontwikkelt de Jaguar I-PACE met 700 Nm koppel, 294 kW (400 pk) vermogen en een nieuwe designstijl gericht op de toekomst van mobiliteit. De Jaguar I-PACE kan straks accelereren van 0 naar 100 km/u in ongeveer 4 seconden. Dat is niet alleen te danken aan de elektrische aandrijving; door zijn spectaculaire proporties en slimme ontwerpkeuzes wordt de I-PACE een zeer aerodynamisch model. Neem de luchtinlaat op de motorkap of de verzonken portiergrepen; deze aanpassingen minimaliseren de luchtweerstand en helpen de elektrische auto meer snelheid te maken met minder energie.

Onze Jaguar I-PACE dealer

De Jaguar I-PACE wordt in de 2e helft van 2018 verwacht in de showrooms van onze dealer Jager Auto. Eind 2017 zal de fabrikant meer informatie vrijgeven over hun elektrische SUV. Neem contact op met Jager Auto of onze leasemedewerkers om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen omtrent de Jaguar I-PACE. Of bekijk online onze actuele Jaguar voorraad en vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Jaguar I-Pace Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u dit Jaguar I-Pace kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw op voorraad »

Jaguar leasen

Voordelig een Jaguar I-Pace leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Jaguar I-Pace leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw merk model samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »