Mercedes-Benz SLC-Klasse

De Mercedes-Benz SLC heeft een volledig nieuwe naam gekregen om de evolutie van de compacte roadster te benadrukken. 20 jaar geleden werd het segment geïntroduceerd en de SLC is een spannende nieuwe stap, niet alleen voor Mercedes-Benz. De SLC wordt geleverd met verbeterde techniek en een dynamisch nieuwe vormgeving. Alle uitvoeringen van de Mercedes-Benz SLC zijn leverbaar via onze dealer Stern Auto, inclusief de Mercedes-AMG SLC 43, het sportieve topmodel. Nu leverbaar! Vraag een Mercedes-Benz SLC offerte aan en ontdek de mogelijkheden bij Stern.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Mercedes Benz SLC-Klasse Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Mercedes Benz SLC-Klasse kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw op voorraad »

Mercedes Benz leasen

Voordelig een Mercedes Benz SLC-Klasse leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Mercedes Benz SLC-Klasse leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw merk model samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »