Range Rover Velar

De Range Rover Velar is een revolutionaire nieuwe introductie binnen de Range Rover-familie. Een nieuwe ontwerpstijl kenmerkt de Velar maar ook het interieur en onder de motorkap is vernieuwing het sleutelwoord. De futuristische designelementen, state-of-the-art technologie, verbeterde aandrijving en prachtig comfortabel interieur maakt de Range Rover Velar een van de spannendste introducties van Range Rover in de afgelopen jaren. U kunt hem nu bestellen bij onze Range Rover-dealer Jager Auto. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor kopen dan wel leasen en ontdekt wat de toekomst van Range Rover is.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Range Rover Velar Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Range Rover Velar kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw op voorraad »

Land Rover leasen

Voordelig een Range Rover Velar leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Range Rover Velar leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw merk model samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »