De Skoda Kodiaq is de grootste SUV die het merk ooit heeft ontworpen en tegelijkertijd ook de meest diverse. Met de Skoda Kodiaq voelt u zich thuis in stad maar ook in de natuur en zelfs offroad, dankzij diverse motoruitvoeringen met vierwielaandrijving. De Skoda Kodiaq kunt u met 5 of 7 zitplaatsen bestellen bij onze Skoda-dealer Heron Auto. De Skoda is leverbaar in een groot aantal uitvoeringen met benzine- en dieselmotoren en optioneel vierwielaandrijving.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Skoda Kodiaq Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Skoda Kodiaq kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Voorraad »

Skoda lease

Voordelig een Skoda Kodiaq leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Skoda Kodiaq leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw auto samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »