Over Alfa Romeo

Alfa Romeo bewijst dat je de essentie van Italiaanse auto’s met slechts een paar modellen kunt definiëren. Altijd al een sportautomerk geweest, maar wel een met internationale allure doordat het constant de meeste aantrekkelijke carrosserie designs op de markt weet te zetten. Zowel petrolheads als de standaard automobilisten voelen zich direct aangetrokken tot de schoonheid van Alfa Romeo.

Italiaans design in de Alfa Romeo MiTo en Giulietta

Alfa Romeo heeft 4 modellen op de Nederlandse markt die leverbaar zijn via Stern. Compact rijden met dit Italiaanse merk is ook mogelijk dankzij de Alfa Romeo MiTo, een prachtige stadsauto waarmee u overal gezien kan worden. De Alfa Romeo Giulietta is ontworpen met een meer zakelijke uitstraling.Tegelijkertijd worden nergens de sensuele lijnen van het Italiaanse design verstopt. Een Alfa Romeo herkent u meteen, zeker wanneer het de derde auto uit het huidige gamma betreft. Met de Alfa Romeo 4C toont het Italiaanse merk haar racehart. Ook deze volbloed sportauto is leverbaar via Stern. Het nieuwste model is de Alfa Romeo Giulia die sportief design herdefinieert. 

Ontdek Alfa Romeo bij Stern

Nieuwsgierig geworden naar een Italiaanse schoonheid van Alfa Romeo? Bij Stern kunt u een nieuwe Alfa Romeo kopen maar ook een Alfa Romeo occasion voordelig aanschaffen met 2 jaar garantie. Stern biedt ook service aan als u liever een Alfa Romeo wilt leasen of financieren. Vireo Auto is onze officiële Alfa Romeo dealer. 

Ontdek onze uitgebreide range Alfa Romeo modellen, producten en diensten.

Alfa-Romeo

Nieuw op voorraad »
Occasions »
Leasen »

Stern verkoopt het merk Alfa Romeo onder de naam Vireo Auto.

Naar Vireo Auto

Alfa Romeo 4C

De Alfa Romeo 4C is de belichaming van aerodynamische elegantie!

 Bekijk model »

Alfa Romeo Giulia

De Alfa Romeo is de vernieuwde visie op sportief design en rijgenot!

 Bekijk model »

Alfa Romeo Giulietta

Stijl en klasse in een sportieve en veilige auto!

 Bekijk model »

alfa-romeo-mito

Alfa Romeo MiTo

Betoverende schoonheid en een sportief karakter!

 Bekijk model »

Alfa Romeo Stelvio

De eerste Alfa Romeo SUV nu leverbaar bij Stern!

Bekijk model »

Alfa Romeo private lease aanvragen

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Alfa Romeo lease bij Stern

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Stern verzekert uw Alfa Romeo

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Een Stern financiering aanvragen

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Alfa Romeo Schadeherstel

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans.

Vraag Alfa Romeo onderhoud aan

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Alfa Romeo onderhoud kunt u altijd terecht bij een Alfa Romeo dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.