Deuken verwijderen

Een klein deukje kan de beste chauffeur overkomen. U botst tegen een paaltje of loopt schade op door een zware hagelbui. Gelukkig kunt u dan uitdeuken zonder spuiten aanvragen. De deuken worden dan door onze experts uit het auto-onderdeel gemasseerd zonder lakschade te creëren.

Deuken kleiner dan 4 centimeter komen in aanmerking

Deuken kleiner dan 4 centimeter komen in aanmerking voor uitdeuken zonder spuiten. U kunt dit herstel aanvragen voor alle merken en modellen auto’s. Onze vestigingen werken uitsluitend met ervaren medewerkers dus u kunt op elke locatie bij Stern terecht.

Stuur foto’s van de schade mee bij uw aanvraag voor uitdeuken zonder spuiten. Of geef een gedetailleerde beschrijving van de deuk.

Deuken groter dan 4 centimeter

Heeft u onverhoopt deuken in uw auto die groter zijn dan 4 centimeter, dan kunnen deze vaak niet worden hersteld door middel van uitdeuken zonder spuiten. Uiteraard kunnen onze experts u ook hiermee van dienst zijn met het herstellen van de schade. Het auto-onderdeel wordt uitgedeukt en voorzien van een nieuwe laklaag waardoor de schade in de meeste gevallen niet meer zichtbaar zal zijn. Dit wordt spotrepair genoemd.

  • Merk-erkend schadeherstel
  • Prijsindicatie binnen 1 werkdag
  • 4 jaar garantie

Afspraak maken »

verzekeringen

img-opening-juli

Expertise rapport

Kom bij een SternPoint langs voor een expertise rapport. Standaard €114,95 (incl. BTW). Bij het herstellen van de schade wordt dit bedrag verrekend.

Aanvragen »

img-opening-juli

Innamepunten

Naast onze 14 vestigingen beschikt SternPoint via het dealernetwerk van Stern over 75 innamepunten verspreid over heel Nederland!

Bekijk »

img-opening-juli

Voertuigreclame en meer!

SternSigning is ons nieuwe label waaronder we elk voertuig van full colour bestickering voorzien. Ander reclamemateriaal is ook mogelijk! 

SternSigning »