Autoruitschade repareren

Glas is kwetsbaar waardoor ruitschade veel voorkomt bij auto’s. De Stern schadeherstel vestigingen zijn allen voorzien van de juiste technische kennis om glasherstel uit te voeren.

Vraag op tijd autoruit repareren aan

Glasherstel kan worden toegepast bij kleine krassen of sterretjes in de autoruit. Deze worden doorgaans veroorzaakt door steenslag of versleten ruitenwissers. Belangrijk is om op tijd een afspraak te maken voor autoruit reparatie want de kans op doorscheuren bestaat. Dat komt door temperatuurverschillen; vocht gaat in de beschadiging zitten en bij kou bevriest het. Daardoor kan het glas verder scheuren. Een scheur in het blikveld van de bestuurder is sowieso een afkeurpunt bij de APK keuring.

Door een speciale hars in de ruitschade aan te brengen, ziet u bijna geen beschadiging meer in de autoruit. In veel gevallen wordt ruitschade door uw verzekeraar vergoed.

Wanneer moet de autoruit vervangen worden?

Is de beschadiging van de autoruit te groot geworden, dan kunnen wij de stevigheid van het glas niet meer garanderen. In dit geval dient uw ruit vervangen te worden. Stern kan direct een bestelling plaatsen voor de juiste type autoruit en meteen een afspraak maken voor plaatsing.

Interesse om uw ruitschade te herstellen door onze vakkundige medewerkers? Maak direct een afspraak bij een van onze autoschade vestigingen.

  • Merk-erkend schadeherstel
  • Prijsindicatie binnen 1 werkdag
  • 4 jaar garantie

Afspraak maken »

verzekeringen

img-opening-juli

Expertise rapport

Kom bij een SternPoint langs voor een expertise rapport. Standaard €114,95 (incl. BTW). Bij het herstellen van de schade wordt dit bedrag verrekend.

Aanvragen »

img-opening-juli

Innamepunten

Naast onze 14 vestigingen beschikt SternPoint via het dealernetwerk van Stern over 75 innamepunten verspreid over heel Nederland!

Bekijk »

img-opening-juli

Voertuigreclame en meer!

SternSigning is ons nieuwe label waaronder we elk voertuig van full colour bestickering voorzien. Ander reclamemateriaal is ook mogelijk! 

SternSigning »