Krassen op uw koplamp?

Koplampen worden beschermd door stevig glas of kunststof, maar bij een botsing is dat niet genoeg om de lamp te beschermen. Door steenslag of baldadigheid kunnen er ook krassen en gaten in de koplamp ontstaan. Daardoor neemt de effectiviteit van de lichtbundel af. Door dergelijke beschadigingen kan er ook vocht in de koplamp komen. Het glas is dan constant beslagen en de kans neemt toe dat de lamp kapot gaat.

Koplampen vervangen bij zware schade

Bij vocht in de koplamp of grote schade aan het glas, moet de koplamp van uw auto vervangen worden. Wij adviseren u hierover en geven vrijblijvend een offerte voor de nieuwe koplamp kosten.

  • Merk-erkend schadeherstel
  • Prijsindicatie binnen 1 werkdag
  • 4 jaar garantie

Afspraak maken »

verzekeringen

img-opening-juli

Expertise rapport

Kom bij een SternPoint langs voor een expertise rapport. Standaard €114,95 (incl. BTW). Bij het herstellen van de schade wordt dit bedrag verrekend.

Aanvragen »

img-opening-juli

Innamepunten

Naast onze 14 vestigingen beschikt SternPoint via het dealernetwerk van Stern over 75 innamepunten verspreid over heel Nederland!

Bekijk »

img-opening-juli

Voertuigreclame en meer!

SternSigning is ons nieuwe label waaronder we elk voertuig van full colour bestickering voorzien. Ander reclamemateriaal is ook mogelijk! 

SternSigning »