Glasfolie op uw autoruiten

Om autoruiten te blinderen kunt u bij Stern glasfolie montage aanvragen. Wij kunnen glasfolie plaatsen op vrijwel alle autoruiten en hebben meerdere tinten direct beschikbaar. Autoruiten met glasfolie zijn ook moeilijker in te slaan zodat het ook helpt ter voorkoming van inbraak. Bij Stern kunt u dit direct aanvragen voor alle merken en modellen auto’s.

Prijslijst glasfolie

Type Onderdeel Prijs (Incl. BTW)
Personenwagens Achterruit Station/ Hatchback € 150
  Achterruit Sedan € 175
  2x zijruit, 1x achterruit (3-deurs of 5-deurs) € 270
  2x portierruit, 1x achterruit (5-deurs sedan) € 335
  2x portierruit, 2x zijrruit, 1x achterruit (Station) € 425
Bestelwagens 1x achterruit klein € 110
  2x achterruit klein € 150
  1x achterklep groot € 150
  4x zijruit, 1x achterruit € 355

Goedkoop autoruiten blinderen met glasfolie

Glasfolie heeft veel nuttige functies en wordt door ons van harte aangeraden bij alle personenauto’s. Het is voor autoruiten handig omdat het zonlicht tegenhoudt, wat veiliger is voor de bestuurder en het interieur minder snel opwarmt. Glasfolie kan ook voor de achterruiten gebruikt worden om de inzittenden anoniem te maken. Het kan uw auto extra prestige geven.

Maak een afspraak voor glasfolie plakken bij uw auto

Wilt u uw auto uitrusten met glasfolie? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij ons of maak meteen een afspraak bij een Stern innamepunt.

  • Merk-erkend schadeherstel
  • Prijsindicatie binnen 1 werkdag
  • 4 jaar garantie

Afspraak maken »

verzekeringen

img-opening-juli

Expertise rapport

Kom bij een SternPoint langs voor een expertise rapport. Standaard €114,95 (incl. BTW). Bij het herstellen van de schade wordt dit bedrag verrekend.

Aanvragen »

img-opening-juli

Innamepunten

Naast onze 14 vestigingen beschikt SternPoint via het dealernetwerk van Stern over 75 innamepunten verspreid over heel Nederland!

Bekijk »

img-opening-juli

Voertuigreclame en meer!

SternSigning is ons nieuwe label waaronder we elk voertuig van full colour bestickering voorzien. Ander reclamemateriaal is ook mogelijk! 

SternSigning »