Poetsen en polijsten aanvragen

Krassen in de autolak zijn snel gemaakt. Iets veelvoorkomends zoals een tak die langs de auto glijdt, kan al genoeg zijn om de opperlaag van uw lak te beschadigen. Dit kan snel en voor een goede prijs worden verholpen. Wij hoeven in sommige gevallen niet eens spuitwerk toe te passen en kunnen zo de kras uit uw lak poetsen!

Krassen uit de autolak polijsten

Een kras uit de autolak polijsten is een snelle oplossing en vaak ziet u niets meer terug van de beschadiging. Het verschil tussen een kras die weggepoetst kan worden en een die we weg moeten spuiten, is heel subtiel. Onze ervaren schadeherstellers kunnen het in de werkplaats snel beoordelen.

Hoe herkent u een oppervlakkige kras in de lak?

Autolak bestaat uit meerdere lagen, van onder naar boven: de grondlaag, kleurlaag en de blanke laag. Wanneer alleen de blanke laag beschadigd is, hoeft de kleur niet bijgespoten te worden. Dit kunnen lange krassen zijn, zolang ze oppervlakkig blijven. Gaat het om een diepe kras, waarin u een vingernagel kunt zetten? Dan moet er spotrepair of zelfs een spuitcabine aan te pas te komen.

Optioneel zetten wij uw auto in de was

Voor een meerprijs poetsen we ook een nieuwe waslaag op de autolak. Deze extra beschermlaag verlaagt de kans op kleine krassen. Bij Stern schadebedrijven gebruiken we meerdere hoge kwaliteit autowax producten van vooraanstaande merken zoals 3M en Meguiars. Optioneel kunnen wij ook een nanocoating op de laklaag aanbrengen voor maximale bescherming. Inclusief UV-filter zodat de lakkleur niet wordt aangetast door zonlicht. De waslaag wordt altijd met de hand aangebracht voor het beste resultaat.

Voor meer informatie over het poetsen en polijsten van krassen op uw auto of het aanbrengen van een waslaag, neem contact op met uw dichtstbijzijnde Stern vestiging. U kunt ook direct online een afspraak maken voor schadeherstel.

  • Merk-erkend schadeherstel
  • Prijsindicatie binnen 1 werkdag
  • 4 jaar garantie

Afspraak maken »

verzekeringen

img-opening-juli

Expertise rapport

Kom bij een SternPoint langs voor een expertise rapport. Standaard €114,95 (incl. BTW). Bij het herstellen van de schade wordt dit bedrag verrekend.

Aanvragen »

img-opening-juli

Innamepunten

Naast onze 14 vestigingen beschikt SternPoint via het dealernetwerk van Stern over 75 innamepunten verspreid over heel Nederland!

Bekijk »

img-opening-juli

Voertuigreclame en meer!

SternSigning is ons nieuwe label waaronder we elk voertuig van full colour bestickering voorzien. Ander reclamemateriaal is ook mogelijk! 

SternSigning »