Velgen reparatie

Bij het inparkeren kan het voorkomen dat de velgen van uw auto contact maken met de stoep. Dit kan zorgen voor krassen op de velg. De schade-experts van Stern kunnen gespoten velgen repareren of vervangen. Alle merken en modellen auto zijn welkom om krassen op hun gespoten velgen te herstellen. U kunt eenvoudig online schade aan uw velgen melden en langskomen bij onze vestiging voor een vrijblijvende prijsindicatie

velgschade1 velgschade2 velgschade1

Voorkom lelijke velgen

Krassen of schuurplekken op velgen zijn vooral cosmetische schade. Niettemin kunt u altijd snel en voordelig velgen laten herstellen bij een vestiging van Stern. Wij repareren gespoten autovelgen zodat ze er weer als nieuw uitzien. 

Ook nieuwe velgen verkrijgbaar bij Stern

Bij Stern kunt u altijd terecht met uw auto voor velgen reparatie. Bij gespoten velgen kunnen we meestal krassen en schaafplekken herstellen. Tevens kunt u bij Stern terecht voor nieuwe velgen en hebben wij ook een uitgebreid assortiment banden, voor de zomer en winter.

Schade aan velgen online melden

Interesse om uw gespoten velgen te laten repareren door onze experts? Neem gelijk contact op of kom langs voor een vrijblijvende prijsindicatie bij een van onze vestigingen. U kunt ook een afspraak maken om een uitgebreide schade taxatie te laten uitvoeren voor een schappelijke prijs.

  • Merk-erkend schadeherstel
  • Prijsindicatie binnen 1 werkdag
  • 4 jaar garantie

Afspraak maken »

verzekeringen

img-opening-juli

Expertise rapport

Kom bij een SternPoint langs voor een expertise rapport. Standaard €114,95 (incl. BTW). Bij het herstellen van de schade wordt dit bedrag verrekend.

Aanvragen »

img-opening-juli

Innamepunten

Naast onze 14 vestigingen beschikt SternPoint via het dealernetwerk van Stern over 75 innamepunten verspreid over heel Nederland!

Bekijk »

img-opening-juli

Voertuigreclame en meer!

SternSigning is ons nieuwe label waaronder we elk voertuig van full colour bestickering voorzien. Ander reclamemateriaal is ook mogelijk! 

SternSigning »