Truck spotrepair

Heeft uw truck een kleine kras of schaafplek opgelopen tijdens het rijden? Schadeherstel kan wellicht eenvoudig en goedkoop met Stern spotrepair. De kras kan zonder spuitcabine verwijderd worden en voor uw wagenpark hebben we zelfs een mobiele service die spotrepair uitvoert op locatie.

Offerte aanvragen »

✓  Binnen 4 uur (kantooruren) geheel vrijblijvend een offerte!

Schade aan de laklaag herstellen

Krassen ontstaan vroeg of laat op ieder voertuig. Door het weer, takken van bomen of onvoorzichtige medeweggebruikers blijft geen enkele laklaag ongeschonden. Spotrepair wordt plaatselijk uitgevoerd op een plaatdeel van de truck. De kras moet kleiner dan een A4 papiertje zijn om in aanmerking te komen voor de service.

Schade aan het oppervlak wordt geïsoleerd, glad geschuurd, eventueel uitgedeukt en ter plekke van een nieuwe vernislaag en laklaag voorzien.

Schadeherstel van de autolak voor alle truckmerken

De schadeherstel bedrijven van Stern zijn merkonafhankelijk. Alle typen trucks zijn welkom voor een schadetaxatie en klein of groot schadeherstel. Met spotrepair wordt de originele laklaag intact gehouden en is het kleurverschil met de herstelde lak minimaal. Wij kunnen tevens reclamebelettering verwijderen en volledig nieuwe reclame plakken of spuiten op de truck.

Maak een afspraak voor truck spotrepair

Vraag volledig vrijblijvend een offerte aan voor truck spotrepair of maak meteen een afspraak bij een schadeherstel vestiging van Stern. U kunt ook foto’s van de truckschade meesturen. Wanneer uw lakschade te groot is voor spotrepair, kunt u meteen een afspraak maken voor het spuiten van een nieuwe laklaag. Onze vestigingen zijn uitgerust met moderne spuitcabines voor een uitstekend resultaat.

Offerte aanvragen »

✓  Binnen 4 uur (kantooruren) geheel vrijblijvend een offerte!

De voordelen van schadeherstel bij Stern

24 uur per dag, 7 dagen in de week telefonisch bereikbaar
Wij regelen de afhandeling met uw verzekeraar
Altijd een vrijblijvende prijsopgave
4 jaar garantie op reparatie
Altijd vervangend vervoer en haal- en brengservice mogelijk

Stern werkt samen met alle grote verzekeringsmaatschappijen.

box-verzekeraars-2018 (20180308150239239)