Truck uitdeuken zonder spuiten

Vanwege het gewicht kunnen trucks gauw zware deuken oplopen. Maar bij kleine deuken hoeft een spuitcabine niet nodig te zijn. Onze schade-experts kunnen dan uitdeuken zonder de laklaag te beschadigen. Eenvoudig en snel met lage kosten voor uw onderneming.

Offerte aanvragen »

✓  Binnen 4 uur (kantooruren) geheel vrijblijvend een offerte!

Uitdeuken bij kleine truckschade

Stern voert schadeherstel uit voor alle truckmerken en modellen. U bent dus van harte welkom om een taxatie aan te vragen van uw truckschade. Bij deuken kleiner dan 4 cm kan het materiaal teruggedrukt worden naar zijn oorspronkelijke vorm.

Maak foto’s van uw truckschade

Deuken verschillen sterk van elkaar dus wij raden aan om foto’s en / of een gedetailleerde beschrijving van de truckschade met uw aanvraag mee te sturen. Indien we toch een nieuwe laklaag moeten spuiten, wordt u hiervan eerst op de hoogte gebracht. Met onze geavanceerde spuitcabine kunnen we uw huisstijl perfect namaken. Het vervangen van reclame bestickering behoort tevens tot de mogelijkheden.

Interesse om uitdeuken zonder lakschade uit te laten voeren? Vraag meteen een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak voor een truckschade taxatie bij een Stern vestiging. Of uw truck in aanmerking komt voor uitdeuken zonder spuiten kunnen we meestal al beoordelen via een paar goede foto’s van de deuk.

Offerte aanvragen »

✓  Binnen 4 uur (kantooruren) geheel vrijblijvend een offerte!

De voordelen van schadeherstel bij Stern

24 uur per dag, 7 dagen in de week telefonisch bereikbaar
Wij regelen de afhandeling met uw verzekeraar
Altijd een vrijblijvende prijsopgave
4 jaar garantie op reparatie
Altijd vervangend vervoer en haal- en brengservice mogelijk

Stern werkt samen met alle grote verzekeringsmaatschappijen.

box-verzekeraars-2018 (20180308150239239)