Truck ruitherstel

Trucks worden groter en robuuster gebouwd maar de voorruit is net zo kwetsbaar als bij een personenauto. Een truck met ruitschade komt daarom regelmatig voor. Van krassen en sterretjes tot grote scheuren. Wacht niet te lang met kleine ruitschade en vraag ruitherstel aan bij Stern. Wij hebben innamepunten in grote delen van Nederland.

Offerte aanvragen »

✓  Binnen 4 uur (kantooruren) geheel vrijblijvend een offerte!

Ruitschade moet snel hersteld worden

Ruitschade kan ontstaan door zoiets kleins als een steentje. Het komt voor en mits de ruitschade niet groter is dan een 2 euro muntstuk is (3 centimeter ongeveer), kunnen onze schade-experts de ruit herstellen.

Een doorzichtige hars wordt in de ruitschade aangebracht. Eenmaal gehard keert de stevigheid van de voorrruit van uw truck terug. De ruitschade zal ook vrijwel onzichtbaar worden.

Truckruit vervangen mogelijk bij alle typen trucks

Een kras of scheur in de ruit wordt groter door temperatuurverschillen. Ook de druk tijdens het rijden helpt niet mee. Wij raden daarom altijd aan om zo snel mogelijk ruitherstel aan te vragen bij een Stern innamepunt. Is de glasschade te groot, dan moet de voorruit vervangen worden bij de truck. De bestelling van het glas kan direct gedaan worden bij Stern.

Heeft uw truck ruitschade die u wilt herstellen? Vraag vrijblijvend een offerte voor ruitherstel aan bij Stern. In veel gevallen valt ruitschade onder uw verzekering. Afhandeling met de verzekeraar valt binnen de schadeherstel service van Stern. U kunt ook meteen een afspraak maken voor ruitschadeherstel bij uw truck.

Offerte aanvragen »

✓  Binnen 4 uur (kantooruren) geheel vrijblijvend een offerte!

De voordelen van schadeherstel bij Stern

24 uur per dag, 7 dagen in de week telefonisch bereikbaar
Wij regelen de afhandeling met uw verzekeraar
Altijd een vrijblijvende prijsopgave
4 jaar garantie op reparatie
Altijd vervangend vervoer en haal- en brengservice mogelijk

Stern werkt samen met alle grote verzekeringsmaatschappijen.

box-verzekeraars-2018 (20180308150239239)