Truck koplampen reparatie

Een truck heeft extra veel verlichting zodat de contouren van het voertuig altijd goed verlicht zijn. De kans op kapotte lampen neemt daardoor wel toe. Door steenslag en baldadigheid lopen de meeste truck koplampen schade op zoals krassen, sterren of zelfs gebroken glas. Rijd niet te lang door en vraag koplamp reparatie of vervanging aan bij een Stern vestiging. Doffe koplampen polijsten kan ook aangevraagd worden.

Offerte aanvragen »

✓  Binnen 4 uur (kantooruren) geheel vrijblijvend een offerte!

Wanneer kunnen wij truckverlichting repareren?

Kleine krassen in voertuigverlichtingn kunnen gerepareerd worden. Door zonlicht kunnen koplampen van trucks ook dof worden. In dit geval is het polijsten van de koplampen de beste oplossing. Is de schade aan uw koplampen of andere truckverlichting groter, dan moeten wij de verlichting vervangen.

Truck koplampen vervangen

Dankzij het landelijk netwerk van Stern kunnen wij snel en voordelig uw koplampen vervangen, evenals achterlichten, mistlampen, zijverlichting, laadklepverlichting, breedteverlichting, binnenverlichting, kentekenverlichting en meer. Wij werken uitsluitend met officiële onderdelen, zodat de professionele uitstraling van uw truck niet verandert.

Interesse in koplampherstel bij uw truck? Of wilt u de koplampen laten polijsten? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het schadeherstel. Of maak meteen een afspraak voor een taxatie van de koplamp schade. 

Offerte aanvragen »

✓  Binnen 4 uur (kantooruren) geheel vrijblijvend een offerte!

De voordelen van schadeherstel bij Stern

24 uur per dag, 7 dagen in de week telefonisch bereikbaar
Wij regelen de afhandeling met uw verzekeraar
Altijd een vrijblijvende prijsopgave
4 jaar garantie op reparatie
Altijd vervangend vervoer en haal- en brengservice mogelijk

Stern werkt samen met alle grote verzekeringsmaatschappijen.

box-verzekeraars-2018 (20180308150239239)