Truck bekleding reparatie

Truck worden meestal intensief gebruikt waardoor bekleding na verloop van tijd slijtage toont. Door wrijving wordt bekleding dun en kunnen scheuren ontstaan. Ook zijn brandplekken door sigaretten veel voorkomende ongelukjes. Gelukkig kunt u deze bekleding schade snel en eenvoudig laten repareren bij Stern.

Offerte aanvragen »

✓  Binnen 4 uur (kantooruren) geheel vrijblijvend een offerte!

Wij repareren elke truckbekleding

Wij hebben een landelijk netwerk van ervaren monteurs en toegang tot diverse officiële materialen voor een groot aantal merken. Gecombineerd met onze hoge kwaliteit service, repareren wij uw bekleding totdat de schade vrijwel onzichtbaar is. Of het nu stof, leer of een combinatie van beide materialen betreft. U kunt een afspraak voor een taxatie van de truckschade maken of meteen een vrijblijvende offerte aanvragen.

Wanneer moet bekleding in de truck vervangen worden?

Zijn scheuren of gaten in de bekleding van uw truck te groot, dan gaan wij over op vervanging. U wordt hiervan op de hoogte gesteld en ontvangt een offerte. Ook kunt u ervoor kiezen om een ander type bekleding in de vrachtwagen te plaatsen. Wij laten u kiezen en spelen een adviserende rol in het schadeherstel proces.

Interesse in de schadeherstel service van Stern? Vraag eenvoudig en snel een taxatie aan voor truck bekleding reparatie. Of maak meteen een afspraak voor een taxatie van de bekledingschade.

Offerte aanvragen »

✓  Binnen 4 uur (kantooruren) geheel vrijblijvend een offerte!

De voordelen van schadeherstel bij Stern

24 uur per dag, 7 dagen in de week telefonisch bereikbaar
Wij regelen de afhandeling met uw verzekeraar
Altijd een vrijblijvende prijsopgave
4 jaar garantie op reparatie
Altijd vervangend vervoer en haal- en brengservice mogelijk

Stern werkt samen met alle grote verzekeringsmaatschappijen.

box-verzekeraars-2018 (20180308150239239)