Truck schadeherstel

Na schadeherstel van Stern wordt uw truck standaard gewassen. Veel Stern vestigingen hebben een eigen wasstraat zodat alle bedrijfswagens na schadeherstel weer blinkend worden afgeleverd. Een gerepareerde truck wassen en poetsen hoort gewoon bij de Stern service.

Offerte aanvragen »

✓  Binnen 4 uur (kantooruren) geheel vrijblijvend een offerte!

Uw truck weer als nieuw na Stern schadeherstel

Nadat truckschade hersteld is en eventueel de nieuwe lak is opgedroogd, wassen en poetsen wij het voertuig voor aflevering. De bestelauto gaat door de wasstraat of wordt met de hand gewassen. Ook zuigen wij het interieur uit en nemen we meteen de banden en velgen mee met het reinigen.

Truck in de was zetten kan optioneel

Wilt u dat uw truck langer schoon blijft? Voor een meerprijs zetten wij de truck in de was. De Stern vestigingen gebruiken uitsluitend Waxoyl als autowas. Dit merk specialiseert zich op een sterke beschermlaag die krassen sneller voorkomt. Waxoyl is inbegrepen met UV-filter zodat ook verkleuring van de laklaag beter wordt tegengehouden. 

Wassen en poetsen is inbegrepen bij al het Stern schadeherstel. Vraag uw schadeherstel direct online aan of neem contact op met een Stern innamepunt over het wassen en poetsen van uw bedrijfswagen.

Offerte aanvragen »

✓  Binnen 4 uur (kantooruren) geheel vrijblijvend een offerte!

De voordelen van schadeherstel bij Stern

24 uur per dag, 7 dagen in de week telefonisch bereikbaar
Wij regelen de afhandeling met uw verzekeraar
Altijd een vrijblijvende prijsopgave
4 jaar garantie op reparatie
Altijd vervangend vervoer en haal- en brengservice mogelijk

Stern werkt samen met alle grote verzekeringsmaatschappijen.

box-verzekeraars-2018 (20180308150239239)