Truck spuiten

Het exterieur van een truck is een geweldige plaats om de huisstijl van uw onderneming te presenteren. Toch kan er na verloop van tijd lakschade ontstaan. Steenslag en het weer tasten de lak van uw truck aan. Het kan ook reclamebelettering beschadigen. Vandaar dat u bij Stern direct een afspraak kunt maken voor herstel van de huisstijl van uw truck.

Offerte aanvragen »

✓  Binnen 4 uur (kantooruren) geheel vrijblijvend een offerte!

Een nieuwe huisstijl spuiten op uw truck

De Stern vestigingen zijn uitgerust met moderne spuitcabines waarin elk formaat vrachtwagen past. Onze schade-experts zijn bovendien ervaren in het spuiten van specifieke kleuren en stijlen op truckdelen. Uw huisstijl is bij ons daarom in goede handen.

Ook voor klein spuitwerk aan uw truck

Voor het opnieuw plakken van belettering op de truck, kan apart een offerte worden gegeven. Dit wordt ook op maat ontworpen en gemaakt voor u. Iedere onderneming is tenslotte uniek. Ook voor kleine krassen en schaafplekken kunt u bij een Stern innamepunt terecht voor snel en voordelig schadeherstel. 

Laat uw huisstijl beschermen bij Stern. Vraag eenvoudig online een offerte voor het te verrichten spuitwerk aan. U kunt ook direct een afspraak maken voor het spuiten van uw truck. 

Offerte aanvragen »

✓  Binnen 4 uur (kantooruren) geheel vrijblijvend een offerte!

De voordelen van schadeherstel bij Stern

24 uur per dag, 7 dagen in de week telefonisch bereikbaar
Wij regelen de afhandeling met uw verzekeraar
Altijd een vrijblijvende prijsopgave
4 jaar garantie op reparatie
Altijd vervangend vervoer en haal- en brengservice mogelijk

Stern werkt samen met alle grote verzekeringsmaatschappijen.

box-verzekeraars-2018 (20180308150239239)