Truck dashboard reparatie

Het dashboard van uw truck is ook een werkplek. Bij veel bedrijfswagens zijn zelfs accessoires om werken in de truckcabine prettiger te maken. Dashboard reparatie komt om die reden regelmatig voor bij bedrijfswagens van alle formaten. Bij Stern kunt u krassen, deuken maar ook grote schades aan een truck dashboard laten herstellen.

Offerte aanvragen »

✓  Binnen 4 uur (kantooruren) geheel vrijblijvend een offerte!

Schade aan uw truck dashboard?

Krassen in de kunststof onderdelen van het truck dashboard kunnen door alledaagse ongelukjes ontstaan. Onze schade-experts werken met producten gespecialiseerd om oneffenheden in het kunststof te verwijderen. Deuken in dashboard onderdelen kunnen in veel gevallen ook teruggedrukt worden.

Truck dashboard onderdelen bestellen

Het dashboard van een truck kan ook op een andere manier beschadigd zijn geraakt. Bij het plaatsen van een carkit, navigatiesysteem of achteruitkijkmonitor worden bijvoorbeeld gaten in het dashboard gemaakt voor de bedrading. Om dit weg te werken moeten wij nieuwe dashboard onderdelen bestellen. Gelukkig kunnen wij via ons landelijke netwerk vrijwel alle officiële dashboard onderdelen inkopen. Uw dashboard zal dus weer als nieuw zijn na ons truck schadeherstel.

Benieuwd naar dashboard reparatie met de service van Stern? Vraag eenvoudig online een offerte aan voor het herstellen van uw truck dashboard. U kunt ook meteen een afspraak maken voor een taxatie van de dashboard schade. Vrachtwagen van alle merken en formaten worden kunnen voor schadeherstel terecht bij een Stern innamepunt.

Offerte aanvragen »

✓  Binnen 4 uur (kantooruren) geheel vrijblijvend een offerte!

De voordelen van schadeherstel bij Stern

24 uur per dag, 7 dagen in de week telefonisch bereikbaar
Wij regelen de afhandeling met uw verzekeraar
Altijd een vrijblijvende prijsopgave
4 jaar garantie op reparatie
Altijd vervangend vervoer en haal- en brengservice mogelijk

Stern werkt samen met alle grote verzekeringsmaatschappijen.

box-verzekeraars-2018 (20180308150239239)