Truck velgenreparatie

Schade aan de velgen van uw truck kan cosmetisch zijn maar ook zeer gevaarlijk worden. Vandaar dat wij bij Stern altijd aanraden om uw velgen schade te laten taxeren. Het kan volledig vrijblijvend en na voltooiing kunnen onze monteurs direct overgaan op velgen reparatie.

Offerte aanvragen »

✓  Binnen 4 uur (kantooruren) geheel vrijblijvend een offerte!

Krassen verwijderen op truck velgen

Bij het parkeren of manoeuvreren op een nauwe weg, kunnen de velgen van uw truck in contact komen met een hoge stoep. Bij licht contact ontstaan er al krassen of schuurplekken. Deze kunnen in de meeste gevallen volledig verwijderd worden door onze ervaren monteurs.

Kromme velgen bij trucks moeten vervangen worden

Bij hard contact kan er een deuk in de velg ontstaan. Doordat de band niet meer goed ondersteund wordt, merkt u dit direct bij het rijden. Het verhoogt het risico op een klapband en de schokbrekers van de vrachtwagen staan extra onder druk. Een gevaarlijke situatie waarbij u direct moet stoppen met rijden. De truck velg dient vervangen te worden.

Kromme velgen vervangen bij Stern

Bij de Stern schadeherstel vestigingen kunt u alle truck velgen laten vervangen. Wij richten of lassen truck velgen niet omdat wij niet dezelfde stevigheid kunnen terugkrijgen in het metaal. Om de truck weer in originele staat te krijgen moet de kromme velg vervangen worden.

Interesse in velgen reparatie voor uw truck? Alle merken en modellen vrachtwagens kunnen schadeherstel aanvragen bij Stern. Vraag een vrijblijvende taxatie aan of maak meteen afspraak voor truck velgen reparatie.

Offerte aanvragen »

✓  Binnen 4 uur (kantooruren) geheel vrijblijvend een offerte!

De voordelen van schadeherstel bij Stern

24 uur per dag, 7 dagen in de week telefonisch bereikbaar
Wij regelen de afhandeling met uw verzekeraar
Altijd een vrijblijvende prijsopgave
4 jaar garantie op reparatie
Altijd vervangend vervoer en haal- en brengservice mogelijk

Stern werkt samen met alle grote verzekeringsmaatschappijen.

box-verzekeraars-2018 (20180308150239239)