Volkswagen Passat Variant GTE 

Prijs op aanvraag

vw-passat-variant

14-procent-25-25 7% Bijtelling

ico-brandstof Benzine/Elektrisch

ico-transmissie Automaat

ico-personen 5 personen

Daarom kiest u voor een Volkswagen lease bij Stern

90+ vestigingen voor o.a. leasing, onderhoud en schadeherstel
Scherpe leasetarieven
Door ons landelijk netwerk zijn veel modellen direct leverbaar
Gespecialiseerd in leasing voor MKB
SternMobility Card Blacklabel inbegrepen

Nieuwe Volkswagen Passat Variant GTE Hybrid leasen. 7% bijtelling in 2016!

Dit populaire hybride model met een kentekenregistratie uit 2015 is nog zeer beperkt op voorraad voor leasing. Zo profiteert u ook in 2016 van de 7% bijtelling. Reageer dus snel bij SternLease!

Volkswagen Passat Variant GTE full operational leasen

De getoonde leaseprijs van de Volkswagen Passat Variant GTE is op full operational lease basis. Dit is de populairste leasevorm van Stern en biedt u een all-in mobiliteitservaring. Bij een full operational lease nemen wij de kosten en het beheer van de Volkswagen Passat Variant GTE over. Voor de vaste leaseprijs per maand rijdt u in de Passat Variant GTE met allrisk verzekering en regelen wij uw onderhoud, reparaties en houderschapsbelasting. Heerlijk zorgeloos de Volkswagen Passat Variant GTE leasen.

De Volkswagen Passat Variant GTE Hybrid maandprijs aanvragen

De Volkswagen-verkopers van Heron Auto en lease-experts van Stern informeren u graag over de vele voordelen van een Volkswagen Passat Variant GTE lease. De Passat Variant GTE kan zowel als operationele lease of financiële lease worden besteld. Bespreek ook met uw financiële adviseur voor welke fiscale aftrekposten uw onderneming in aanmerking komt.

Offerte aanvragen »