Over het financieren van de VW Passat GTE

Voor een flexibele financiering van de Volkswagen Passat GTE bent u bij Stern aan het goede adres. U kunt de Passat GTE financieren zoals u dat wilt. Bepaal zelf de looptijd en maandkosten via de hoogte van het slottermijn. Stern geeft die vrijheid bij alle financieringen, inclusief die van een Passat GTE. U kunt de hybride Volkswagen voor 100% financieren bij ons.

Stern voordeel bij uw Passat GTE financiering

Door uw financiering af te sluiten bij het grote netwerk van Stern, profiteert u automatisch op verschillende vlakken. Zo kunt u eenvoudig voor een scherp tarief meteen een verzekering afsluiten voor de Passat GTE.

Hetzelfde geldt voor een onderhoudscontract. Stern heeft samen met Heron Auto diverse Volkswagen garages in Nederland, voorzien van de juiste apparatuur en ervaren Volkswagen monteurs.

Volkswagen experts staan voor u klaar

Onze verkoopadviseurs helpen u graag verder met vragen over het financieren van de Volkswagen Passat GTE. Zij regelen een financiering op maat voor u en u bent ook vrij om een inruilauto aan te bieden.

Offerte aanvragen » Stel een vraag »

VW Passat GTE leasen

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Meer weten

Volkswagen verzekeringen

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

VW Passat GTE financieren

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

VW Passat schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Volkswagen privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen wordt steeds populairder. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Meer weten

Gespecialiseerd VW onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor universeel onderhoud kunt u altijd terecht bij een servicepunt van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Meer weten

volkswagen-stern.png

Dit model is najaar 2015 leverbaar.