Over het verzekeren van de VW Passat GTE

De juiste Volkswagen Passat GTE verzekering kiezen is belangrijk en Stern helpt u ook op dit vlak graag verder. Voor zakelijk gebruik is uw hybride met SternPolis standaard WA + Volledig Casco verzekerd. De polis voor de Passat GTE verzekering is ook door uzelf aan te passen. Mobiliteit is altijd maatwerk bij ons en dat geldt zeker voor uw Passat verzekering. 

Extra voordeel met een Volkswagen Passat GTE verzekering

Wanneer u de Volkswagen Passat GTE verzekert bij Stern, geniet u direct van diverse voordelen. Onze WA + Volledig Casco verzekering kan in 3 varianten afgesloten worden: Budget, Basis en Comfort. Ons grote landelijke netwerk zorgt ervoor dat wij bij vrijwel alle reparaties gratis vervangend vervoer kunnen geven. Accessoires en belettering worden tot een vastgesteld bedrag meeverzekerd, afhankelijk van de dekking en het eigen risico dat u kiest.

In geval van de SternPolis Comfort autoverzekering, wordt de nieuwwaarde van de Volkswagen Passat GTE tot 3 jaar na afsluiten vergoed. In geval van diefstal of total loss verklaring leveren wij u kosteloos dezelfde uitvoering van de Passat GTE. Lees de voorwaarden of neem contact op met onze verzekeringsexperts voor meer informatie over de Stern verzekeringen.

Een Stern verzekering afsluiten bij Heron Auto

De Volkswagen Passat GTE kunt u bestellen bij alle Heron Auto Volkswagen-dealers. Zij kunnen bij aflevering samen met u de gewenste Stern autoverzekering afsluiten.

Offerte aanvragen » Stel een vraag »

VW Passat GTE leasen

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Meer weten

Volkswagen verzekeringen

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

VW Passat GTE financieren

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

VW Passat schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Volkswagen privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen wordt steeds populairder. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Meer weten

Gespecialiseerd VW onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor universeel onderhoud kunt u altijd terecht bij een servicepunt van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Meer weten

volkswagen-stern.png

Dit model is najaar 2015 leverbaar.