Bekijk al onze vacatures

Bekijk alle vacatures »

Open sollicitatie

Open Sollicitatie »

 

Uitgelichte vacatures

Stern en het NexTechnician programma

Stern neemt deel aan het programma NexTechnician; een samenwerking tussen diverse ROC-opleidingen en dealers en schadeherstelbedrijven uit de regio Amsterdam. Doel van het programma is om een betere aansluiting tussen opleidingen voor werkplaatsmedewerkers en de praktijk van de werkplaats te scheppen. In het bijzonder voor monteurs, schadeherstellers en plaatwerkers, want dit zijn vakgebieden waar de technologie nooit stilstaat en vakkennis altijd bijgeschaafd moet worden.

Bekijk de video waar studenten Mobiliteit een Stern-werkplaats bezoeken om praktijkkennis op te doen.

nextechnician

said2

“We nemen onze werkwijze continu onder de loep.”

“Stern is altijd in beweging. We nemen onze werkwijze continu onder de loep en kijken waar we die kunnen verbeteren. Afgelopen jaar zijn er weer heel veel zaken verder geautomatiseerd. Momenteel zijn we bezig de mogelijkheden van de cloud optimaal te benutten en in 2016 willen we nog meer halen uit de bestaande systemen. In het verleden werden er systemen ontwikkeld en vervolgens leerden medewerkers hoe ze daarmee moesten werken. Tegenwoordig draait Stern dat om. We gaan eerst medewerkers interviewen om te ontdekken wat er speelt en wat we moeten aanpakken. Vervolgens passen we op basis van die wensen de bestaande software aan. Daarachter schuilt een heel andere inventievere manier van denken.”

- Richard Moeliker - Stern ICT

said2

"Goede sfeer bevordert goed eindresultaat"

“Stern is ontzettend betrokken bij medewerkers. Vanaf hogerop wordt er echt goed gekeken wat er op de werkvloer speelt en waar het personeel behoefte aan heeft. Dat heeft een enorme waarde en zorgt ervoor dat de sfeer onderling goed is. Iedereen in het bedrijf doet zijn uiterste best om optimale resultaten te genereren. Natuurlijk kunnen niet altijd alle neuzen dezelfde kant op staan, maar als de meningen van medewerkers van elkaar verschillen, proberen we als een team tot een goede oplossing te komen. Bij Stern begrijpt men dat betrokkenheid en een fijne samenwerking van groot belang zijn voor het eindresultaat.”

- Said el Jilali - SternSchade