Opel Ampera - E

Vanaf  € 575,-  per maand excl. BTW

  • 4% Bijtelling
  • Elektrisch
  • Automaat
  • 5 personen

Offerte aanvragen »

Daarom kiest u voor een Opel leasen bij Stern

90+ vestigingen voor o.a. leasing, onderhoud en schadeherstel
Scherpe leasetarieven
Door ons landelijk netwerk zijn veel modellen direct leverbaar
Gespecialiseerd in leasing voor MKB
SternMobility Card Blacklabel inbegrepen

Profiteer als nooit tevoren van onze Opel Ampera-e lease

Opel introduceert een geweldig nieuw model op de elektrische automotive markt met de revolutionaire Opel Ampera-e. De Opel Ampera-e heeft een actieradius van meer dan 500 kilometer en is voor een lage maandprijs te leasen bij Stern. Ontdek de Opel Ampera-e en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

Opel Ampera-e full operational lease van Stern

De getoonde maandprijs voor de Opel Ampera-e is op basis van een full operational lease. Bij een Stern full operational lease zijn de volgende kosten bij de maandprijs inbegrepen: afschrijving, reparatie, onderhoud, banden, verzekering en houderschapsbelasting. De Opel Ampera-e full operational lease is exclusief oplaadkosten.

Interesse in het leasen van de Opel Ampera-e? U kunt eenvoudig een vrijblijvende leaseofferte aanvragen. Onze adviseurs nemen spoedig contact met u op en doen u een persoonlijk voorstel. U kunt ook een verkennend gesprek aanvragen met onze adviseurs. Wij helpen u graag met het samenstellen van de beste Opel Ampera-e full operational lease voor uw situatie.

Offerte aanvragen » Zelf samenstellen »

Wat is er allemaal standaard in het leasecontract opgenomen?

Onze leasecontracten zijn op basis van Full Operational Lease. Hierin zit standaard opgenomen: afschrijving, rente, houderschapsbelasting, WA + Casco verzekering, Ongeval Inzittendenverzekering, motorrijtuigen rechtsbijstandverzekering, onderhoud en banden, vervangend vervoer na 24 uur, administratiekosten en hulp bij pech in Nederland.

Hoe werkt bijtelling

Afhankelijk van de tariefschijf waarover u Loonbelasting of Inkomstenbelasting verschuldigd bent, zult u belasting moeten afdragen over het vastgestelde bedrag van de bijtelling (% x cataloguswaarde). De verschillende bijtellingspercentages zijn vastgesteld door de Belastingdienst en verschillen naarmate de auto het milieu meer vervuilt. Voor 2017 zijn er 2 verschillende percentages (4% en 22% bijtelling) die worden berekend. 4% geldt uitsluitend voor auto’s zonder CO2-uitstoot zoals elektrische auto's. 22% bijtelling is de standaard voor overige auto’s. De CO2-uitstoot staat vaak vermeld bij de specificaties van de auto die u wilt leasen en is tevens te zien op verschillende autosites. In sommige gevallen kan het bijtellingspercentage door toevoeging van opties veranderen. De definitieve cataloguswaarde en het definitieve bijtellingspercentage wordt uiteindelijk vastgesteld bij aanvraag van het kenteken van de auto.

Wat is de SternMobility Card Blacklabel?

Met de SternMobility Card Blacklabel heeft u 24 / 7 toegang tot onze extra mobiliteitsdiensten. Met deze diensten proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. Ook kunt u profiteren van extra privileges en exclusieve aanbiedingen. Via één telefoonnummer staan wij altijd klaar voor u, in Nederland en in het buitenland.