Heeft u meer interesse in een nieuwe of een gebruikte bedrijfswagen?

Bedrijfswageninrichting op maat voor uw onderneming

Ook onderdeel van het Stern servicepakket is het bestellen van een op maat gemaakte bedrijfswageninrichting voor de laadruimte. De experts van SternTec bieden bij de Bouwmaat actiemodellen lichtgewicht Flexmo sets. Lees meer over deze speciaal samengestelde laadruimte inrichtingen.

sterntec-inrichting

Totale mobiliteitsoplossing

Vol gas ondernemen met de Stern meegroei garantie

Stern denkt mee met ondernemers en biedt daarom meegroei garantie. Groeit uw onderneming zo sterk dat u een grotere bedrijfswagen nodig hebt? Dan kunt u voor lage kosten overstappen naar een grotere bedrijfswagen. Inclusief hetzelfde uitrustingspakket en een op maat gemaakte laadruimte inrichting! Geschikt voor kopen als leasen. Met het totale mobiliteitspakket van Stern kunt u vol gas blijven ondernemen!

Stel een vraag »

optm-zelf-een-bedrijfswagen-samenstellen

Bedrijfswagen verzekeren

Uw bedrijfswagen is een kostbaar bezit. Daarom bieden wij een speciale verzekering aan voor uw bestelauto. Een op maat gemaakte bestelautoverzekering met maximale zekerheid en uitgebreide dekking. Uw mobiliteit en bestelauto staan centraal. Met een verzekering van Stern zijn u en uw bedrijfswagen beter verzekerd!

Advies nodig?

Andrej Bos adviseert u graag tijdens de aanschaf van een bedrijfswagen. U bent altijd welkom om gebruik te maken van zijn kennis over bedrijfswagens en de mogelijkheden binnen Stern.

ico-bel-klein 06-12566990

Financiële toetsing

Financiële toetsing: Indien u ervoor kiest om producten te financieren of te leasen, dan komt u overeen dat u gedurende een looptijd maandelijks geld gaat betalen. Er vindt een financiële toetsing plaats om te beoordelen of u deze maandlasten kunt dragen. Om deze financiële toetsing te kunnen doen, zijn gegevens van u en uw bedrijf nodig. Denk daarbij aan een kopie uittreksel Kamer van Koophandel, een kopie van uw rijbewijs en recente jaarcijfers van uw bedrijf.

De uitkomst van de toetsing kan positief, positief met een financiële zekerheidsstelling (borg of aanbetaling) of negatief zijn. Een financiële zekerheidsstelling kan in uw voordeel werken. Doordat u aan het begin van de looptijd eenmalig een hoog bedrag betaalt, betaalt u in de maanden die volgen een lager bedrag.

Wij helpen u graag bij het maken van een berekening of met het beantwoorden van andere vragen.

Over Stern

Stern is een landelijke automotive groep en totaal leverancier op het gebied van mobiliteitsdiensten zoals autoverkoop, autoverhuur, autoleasing, onderhoud en schadeherstel. Daarnaast kunt u bij Stern terecht voor financiering, verzekering, onderhoudscontracten en elektrisch vervoer tot 45 km/h! Stern heeft een landelijk dekkend netwerk met meer dan 100 vestigingen en met maar liefst 21 verschillende automerken. Met Stern bent u altijd mobiel.