LET OP! Geld lenen kost geld!

De voordelen van zakelijk financieren bij Stern

Een auto of bedrijfswagen is belangrijk voor menig ondernemer, maar tegelijkertijd is het ook uitdagend om de kosten overzichtelijk te houden. Met een zakelijke financiering kiest u deels voor ontzorging doordat de auto gefinancierd wordt buiten uw onderneming. U blijft wel economisch eigenaar zodat de auto op uw balans verschijnt. De rente- en afschrijvingskosten zijn jaarlijks fiscaal aftrekbaar.

Een bijkomend fiscaal voordeel is er voor ondernemers die een auto met grijs kenteken of voor beroepsvervoer aanschaffen. De fiscus beschouwt deze als bedrijfsmiddel waardoor er investeringsaftrek mogelijk is.

Met een zakelijke financiering van Stern kiest u zelf de looptijd van de lening. Ook kiest u of u een aanbetaling doet en slottermijn wilt hebben. Het verlagen van de maandelijkse kosten kan ook met het aanbieden van een inruilauto. Wij zijn erg flexibel en passen ons aan uw mobiliteitsbehoefte aan.

Waarom zakelijk financieren bij Stern?

  • Omdat u de auto voor 100% kunt financieren, excl. btw
  • U zelf de looptijd mag bepalen en invloed heeft op de maandelijkse kosten via een slottermijn
  • Geen beslag op uw liquiditeit
  • Rente- en afschrijvingskosten zijn fiscaal aftrekbaar
  • Meer fiscaal voordeel voor auto’s met een grijs kenteken of voor beroepsvervoer
  • Extra voordelig te combineren met een autoverzekering van Stern
  • Extra voordelig te combineren met een onderhoudscontract van Stern

Dankzij het brede mobiliteitspakket van Stern kunnen wij u de ideale zakelijke financiering voor uw auto aanbieden, inclusief diverse extra’s en kortingen voor andere Stern diensten.

Geïnteresseerd? Onze medewerkers staan klaar om u persoonlijk van vrijblijvend advies te voorzien over uw autofinanciering. U kunt vragen naar een specifieke auto of bedrijfswagen die wij online aanbieden of eenvoudig een afspraak maken met de Stern financieringsadviseurs. Zij zijn ook bereikbaar voor een financial lease advies.

Maak een afspraak

SternCredit is een product van Bovemij Finance B.V. Bovemij Finance bemiddelt en adviseert in consumptief krediet. Bovemij Finance is onderdeel van Bovemij Financiële Diensten B.V. Als gevolmachtigde van N.V. Schadeverzekering-Maatschappij Bovemij en geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder vergunningsnummer 12012779.    

Maak een afspraak

Onze financiële adviseurs beantwoorden graag uw overige vragen. Een afspraak voor een gesprek over de ideale financiering, kan eenvoudig online aangevraagd worden.

Maak een afspraak

Contactgegevens

header-vestigingen-contact

Financieringen van Stern worden aangeboden onder de naam SternCredit door Bovemij Finance B.V.
   

Postbus 6606
6503 GC Nijmegen

T. 024 – 751 22 82 
Mail ons