LET OP! Geld lenen kost geld!

De voordelen van een particuliere financiering van Stern

Hebt u de ideale auto gevonden en wilt u niet in één keer het volledige bedrag betalen maar in termijnen? Stern biedt zeer voordelige particuliere financieringsmogelijkheden aan voor uw auto. U hebt zelf invloed op de maandlasten.

Een particuliere financiering van een auto bij Stern, gebeurt door middel van een huurkoopovereenkomst. U betaalt uw auto af in vaste maandelijkse termijnen die van te voren zijn afgesproken. De looptijd varieert van 6 tot 72 maanden, gebaseerd op het bouwjaar en het gebruik van uw auto. Als u een lager maandbedrag wenst te betalen, kunt u kiezen voor het inbouwen van een slottermijn in uw financiering. Aan het einde van de looptijd lost u dan een groter deel af, wat u met de verkoop van uw auto kunt financieren. Over dit slottermijn bedrag betaalt u alleen rente, geen aflossing.

Waarom particulier financieren bij Stern?

  • Elke Stern vestiging kan u een financiering op maat aanbieden
  • Slotbetaling altijd mogelijk voor lagere maandkosten
  • Vaste maandkosten zijn altijd overzichtelijk voor u
  • Speciale betalingsbescherming als optie mogelijk
  • Extra voordelig te combineren met een autoverzekering van Stern
  • Extra voordelig te combineren met een onderhoudscontract van Stern

Stern heeft een breed mobiliteitspakket zodat u bij één adres langs kunt voor al uw auto-onderhoud en diensten. In samenwerking met Bovemij Finance, bieden wij u ook scherpe tarieven.

Vraag het maandbedrag voor uw auto aan

Interesse? Onze financiële adviseurs helpen u graag. Vraag nu online een oriënterend gesprek aan of bezoek een Stern vestiging.

Maak een afspraak »

SternCredit is een product van Bovemij Finance B.V.. Bovemij Finance bemiddelt en adviseert in consumptief krediet. Bovemij Finance is onderdeel van Bovemij Financiële Diensten B.V.. Als gevolmachtigde van N.V. Schadeverzekering-Maatschappij Bovemij en geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder vergunningsnummer 12012779.

Contactgegevens

header-vestigingen-contact

Financieringen van Stern worden aangeboden onder de naam SternCredit door Bovemij Finance B.V.
   

Postbus 6606
6503 GC Nijmegen

T. 024 – 751 22 82 
Mail ons