Deze actie is verlopen. U kunt niet meer meedoen aan de prijsvraag, maar nog wel voordelig een nieuwe SternPolis afsluiten. De winnaar van de prijsvraag wordt binnenkort bekendgemaakt.

Sluit in de maand november een nieuwe SternPolis autoverzekering af en maak automatisch kans op een droomreis voor 2 personen naar het prachtige Zweden! Ervaar de ongeëvenaarde Zweedse natuur en overnacht in het unieke IJshotel. Volledig inbegrepen met vlucht, vervoer van en naar hotels en een rendiersafari!

Hoe doet u mee?

 1. Bereken eenvoudig online uw premie via onze site.
 2. Vraag na het berekenen een vrijblijvende offerte aan.
 3. Onze verzekeringsadviseur neemt contact met u op. Wanneer u de SternPolis autoverzekering in november afsluit, maakt u automatisch kans op de droomreis naar Zweden!

button-premie

Meer informatie over de reis »

prijs-intro

Winactie

Sluit in november een SternPolis autoverzekering af en maak kans op een compleet verzorgde reis naar Zweden!

Voorwaarden reis »
Voorwaarden SternPolis »

De voordelen van SternPolis

 • Uw Stern-dealer is ook uw aanspreekpunt
 • Tot 5 jaar nieuwwaarderegeling of occasionwaarderegeling als optie beschikbaar
 • Reparatie met originele en nieuwe onderdelen verplicht
 • Reparaties verlopen volgens fabrieksinstructies met behoud van fabrieksgarantie
 • No-claim korting oplopend tot 85%
 • Geen eigen risico bij werkplaatsen van Stern en Stern-dealers
 • Gratis vervangend vervoer bij reparatie door Stern
 • Unieke ouder-kind regeling beschikbaar
 • Accessoires zijn standaard verzekerd tot 10% van de cataloguswaarde
 • Onbeperkte dekking audio- en navigatiesystemen (mits af-fabriek of door Stern ingebouwd)

Over de droomreis naar Zweden

Heenreis

Datum: maandag 12 maart 2018
Vertrek: 11.10u van Schiphol Amsterdam
Aankomst: 15.50u in Kiruna Airport en transfer naar het hotel

Terugreis

Datum: donderdag 15 maart 2018
Vertrek: 12.40u van Kiruna Airport (met transfer vanaf het hotel naar de luchthaven)
Aankomst: 18.15u op Schiphol Amsterdam

Het programma

Dag 1: aankomst op Kiruna Airport en transfer naar het IJshotel in Jukkasjärvi.

Eenmaal aangekomen bij het IJshotel krijgt u een uitgebreide rondleiding en kunt u alle kamers bezichtigen, elk uniek gedecoreerd door kunstenaars van over de hele wereld. ‘s Avonds kunt u dineren in het gastronomisch à la carte restaurant van het IJshotel. Sluit de avond af met een drankje in de IJsbar (diner en drinken niet bij prijs inbegrepen), om daarna naar uw kamer in het IJshotel te gaan. De constante binnentemperatuur is -5ºC maar met een thermoslaapzak en een muts slaapt u zeer aangenaam in deze unieke accommodatie. Meer informatie over het IJshotel vindt u op www.icehotel.com.

Dag 2: dag ter vrije besteding.

Het is bijzonder wakker worden in een kamer gemaakt van ijs! Direct naast het IJshotel zijn kleedkamers met warme douches om de dag weer fris en fruitig te beginnen. U mag deze dag vrij besteden en overnacht in een kamer in het Kaamos Hotel, gelegen op het terrein van het IJshotel.

Dag 3: rendiersafari en verblijf in de Reindeer Lodge.

In de middag wordt u opgehaald voor de rendiersafari. Ontmoet de rendieren in hun kraal waar ze aan u kunnen wennen. Ze zijn vrij tam dus de kans bestaat dat ze zo uit uw hand eten. Na de kennismaking spant u samen met de gids de rendieren voor de slee, waarna u een unieke tocht maakt. U sluit de safari af met een versnapering in een traditionele Laavu-tent. Na het gebruik van de sauna kunt u 's avonds genieten van een heerlijk tweegangendiner, bereid door de gids. De nacht brengt u door in uw eigen hut, op loopafstand van de rendierenkraal.

Dag 4: terugvlucht naar Nederland.

U wordt teruggebracht naar de luchthaven van Kiruna.

Voorwaarden SternPolis

Bekijk de voorwaarden.

Voorwaarden reis naar Zweden

Actievoorwaarden ‘Win een droomreis naar Zweden’

Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie "Win een droomreis naar Zweden", hierna te noemen: “actie”, die wordt georganiseerd door SternPolis. Verzekeringen van Stern worden aangeboden onder de naam SternPolis door N.V. Schadeverzekering-Maatschappij Bovemij, gevestigd te Nijmegen aan het Takenhofplein 2, hierna te noemen: “SternPolis”

Artikel 1 – Algemeen

Elk in Nederland woonachtig persoon is gerechtigd aan deze actie deel te nemen.

Deelname alleen mogelijk indien 18 jaar of ouder.

Medewerkers van Stern en Bovemij die betrokken zijn bij deze actie en door SternPolis ingeschakelde derde(n) zijn uitgesloten van deelname.

Deelname aan de actie is gratis.

Artikel 2 – Gegevens

Om mee te doen aan de actie kan gevraagd worden om bepaalde persoonlijke gegevens (bijvoorbeeld je naam, e-mailadres en/of NAW-gegevens).

Je garandeert dat alle door jou verstrekte gegevens correct, up-to-date en volledig zijn.

Bij deelname aan de winactie geef je SternPolis toestemming om je gegevens te gebruiken wanneer je de winnaar bent.

Je persoonsgegevens worden niet aan derden verstrekt, tenzij anders is aangegeven en/of noodzakelijk voor het uitreiken van de prijs.

Artikel 3 - Hoe en wanneer kan je meedoen?

Deze actie loopt van 1 november 2017 tot en met 30 november 2017.

Je kan deelnemen aan de actie door in deze periode een SternPolis autoverzekering af te sluiten voor een nieuwe of gebruikte auto.

Ga naar de actiepagina op www.stern.nl/droomreis of ga naar één van de Stern dealers en sluit een SternPolis autoverzekering af.

Artikel 4 - Aanwijzing van de winnaar

De winnaar van de actie zal ‘at random’ op onpartijdige wijze worden bepaald door SternPolis.

De winnaar wordt bekend gemaakt, in de periode van 1 december 2017 tot en met 22 december 2017.

Met de winnaar van de actie zal zo spoedig mogelijk telefonisch contact worden opgenomen voor de uitreiking van de prijs.

Indien een prijswinnaar niet binnen 3 werkdagen bereikt kan worden of de prijs niet wilt hebben, dan behoudt SternPolis het recht een andere winnaar te kiezen en verliest de eerdere winnaar het recht op de prijs.

De winnaar wordt medio december 2017 bekend gemaakt op www.stern.nl/droomreis.

Artikel 5 – De prijs

De hoofdprijs bestaat uit een reis naar Zweden voor 2 personen, met een totale waarden van €2600,- (dus €1300,- p.p.). De reis zal plaatsvinden op maandag 12 maart t/m donderdag 15 maart 2018. Bestaande uit:

 • Economy Class vluchten Schiphol Amsterdam – Kiruna Airport (met een overstap in Stockholm).
 • Inclusief internationale toeslag van de luchtvaartmaatschappij en luchthavenbelasting
 • 1 overnachting IJshotel in Jukkasjärvi
 • 1 overnachting in het Kaamos Hotel, gelegen op het terrein van het IJshotel.
 • 1 overnachting in de Reindeer Lodge
 • Verzorging op basis van logies en ontbijt
 • Rendiersafari inclusief lunch en diner
 • Transfers

Voorwaarden aan de reis:

Winnaar dient zelf alle overige kosten, waaronder maaltijden, eventuele entreegelden ter plaatse, optionele excursies, fooien, vertrekbelasting en overige persoonlijke uitgaven te voldoen.

De winnaar dient zelf zorg te dragen voor een passende annuleringsverzekering en reisverzekering.

De winnaar dient 18 jaar of ouder te zijn en in het bezit te zijn van een geldig Nederlands identiteitsbewijs, dat bij aankomst nog minimaal zes maanden geldig is.

In verband van de beschikbaarheid van en het ijshotel en de rendiersafari, zal de reis plaatsvinden op maandag 12 maart t/m donderdag 15 maart 2018, andere reisdata zijn niet mogelijk.

De (reis)voorwaarden en reglementen van Buro Scanbrit zijn van toepassing en zijn te vinden op www.buroscanbrit.nl. Buro Scanbrit is aangesloten bij het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen, het SGR en Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Alle voorwaarden zijn op Buro Scanbrit van toepassing. Reisbescheiden ontvangt u van BuroScanbrit.

Bij weigering of andere reden van niet uitreiking van een prijs vervalt deze aan SternPolis.

Prijzen zijn strikt persoonlijk, niet overdraagbaar en kunnen niet ingewisseld worden tegen contanten, goederen, andere prijzen en/of diensten. Uitzonderingen op de overdraagbaarheid zijn, afhankelijk van de omstandigheden, na overleg met SternPolis mogelijk.

Indien over de uitgekeerde prijzen kansspelbelasting zal dienen te worden afgedragen zal SternPolis deze belasting voldoen.

Artikel 6 - Aansprakelijkheid en vrijwaring

Je erkent dat deelname aan de actie geheel voor eigen risico is.

SternPolis is niet aansprakelijk voor enige schade, direct en/of indirect, die op enige andere wijze verband houdt met de actie, waaronder mede begrepen – doch niet beperkt tot - : de door haar, uitgekeerde prijzen;

het wijzigen, onderbreken of beëindigen van de actie en/of het wijzigen van de prijzen;

het onrechtmatig gebruik van onze systemen door een derde.

Artikel 7 - Auteursrechten en medewerking

Indien je de winnaar van een prijs bent, geef je SternPolis hierbij toestemming om jouw naam en /of beeldmateriaal waarop je bent afgebeeld (van bijvoorbeeld de prijsuitreiking) te gebruiken voor welke uitingen dan ook die verband houden met deze actie.

Artikel 8 - Rechten SternPolis

SternPolis behoudt zich het recht voor te allen tijde jouw deelname aan de actie te beëindigen indien je op enige wijze in strijd handelt met deze voorwaarden of enige wettelijke toepasselijke bepaling, zonder dit vooraf aan je te melden, zonder opgave van reden, naar eigen inzicht en zonder dat SternPolis hiervoor aansprakelijk kan worden gehouden.

SternPolis behoudt zich tevens het recht voor om de actie, naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande kennisgeving, te beëindigen, te onderbreken of te wijzigen en/of de prijzen van de actie te wijzigen indien de omstandigheden dit vereisen.

Artikel 9 – Contact

Als je vragen of opmerkingen hebt over de actie of over de actiewebsite, neem dan contact met SternPolis op via email stern@bovemij.nl.

Artikel 10 – Diversen

Op deze actie zijn onze gebruiksvoorwaarden en privacyverklaring van toepassing.

Deze actie is in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen.

Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.