Rijd verder dan ooit in de nieuwe Volkswagen e-Golf

De nieuwe Volkswagen e-Golf brengt u verder, met een actieradius die volgens de fabrikant maximaal 300 kilometer kan bereiken! Een behoorlijk bereik voor een elektrische auto en ook zeer betaalbaar via Heron Auto, de officiële Volkswagen-dealer van Stern. Lease de Volkswagen e-Golf nu met 4% bijtelling bij Stern! Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat de VW e-Golf u allemaal biedt.

Volkswagen e-Golf offerte aanvragen

Interesse in de Volkswagen e-Golf? Hij is nu leverbaar in alle uitvoeringen via Sterns officiële Volkswage-dealer, Heron Auto. U kunt hem tevens leasen of laten financieren via ons landelijk netwerk. Stern is een Volkswagen totaalaanbieder met gespecialiseerde werkplaatsen voor Volkswagen onderhoud en schadeherstel. Kies voor de elektrische Golf, vraag een vrijblijvende offerte aan voor de Volkswagen e-Golf.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Volkswagen e-Golf Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Volkswagen e-Golf kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Voorraad »

Volkswagen lease

Voordelig een Volkswagen e-Golf leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Volkswagen e-Golf leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw auto samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »