Ontdek de unieke Jaguar E-Pace bij Stern

De Jaguar E-Pace is een nieuwe stap voor het merk. De eerste compacte Jaguar SUV is meteen zeer geslaagd! Een unieke combinatie van fraai design, wendbare handling en dynamische rijprestaties. Met een toonaangevend interieur en een cockpit waarin de bestuurder het middelpunt vormt. De Jaguar E-Pace functioneert met de luxe standaard uitrusting ook uitstekend als gezinsauto. Ontdek deze totaal nieuwe interpretatie van het concept compacte SUV en het merk Jaguar. Vraag een vrijblijvende offerte aan bij onze officiële Jaguar-dealer Jager Auto. De Jaguar E-Pace leasen of financieren behoort tevens tot het servicepakket van Stern.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Jaguar E-Pace Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u dit Jaguar E-Pace kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw op voorraad »

Jaguar leasen

Voordelig een Jaguar E-Pace leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Jaguar E-Pace leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw merk model samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »