De Jaguar E-Pace is een nieuwe stap voor het merk. De eerste compacte Jaguar SUV is meteen zeer geslaagd! Een unieke combinatie van fraai design, wendbare handling en dynamische rijprestaties. Met een toonaangevend interieur en een cockpit waarin de bestuurder het middelpunt vormt. De Jaguar E-Pace functioneert met de luxe standaard uitrusting ook uitstekend als gezinsauto. Ontdek deze totaal nieuwe interpretatie van het concept compacte SUV en het merk Jaguar. Vraag een vrijblijvende offerte aan bij onze officiële Jaguar-dealer Jager Auto. De Jaguar E-Pace leasen of financieren behoort tevens tot het servicepakket van Stern.

Jaguar E-Pace voorraad

Tevens leverbaar: de Jaguar E-Pace R-Dynamic

De Jaguar E-Pace R-Dynamic is een nog sportievere uitvoering van de compacte SUV. Spraakmakend en assertief wordt de R-Dynamic standaard voorzien van een extra sportieve interieur- en exterieurstyling. Ook de Jaguar E-Pace R-Dynamic kunt u aanschaffen met diverse optiepakketten, vergelijkbaar met de standaard E-Pace.

Jaguar E-Pace offerte aanvragen

Interesse om in de Jaguar E-Pace te rijden? U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen bij onze officiële Jaguar-dealer Jager Auto. U kunt meteen ook de mogelijkheden voor een proefrit bespreken. Stern is een Jaguar totaalaanbieder en biedt verschillende aanschafopties aan, zoals leasen en financieren. Tevens kunnen onze werkplaatsen gespecialiseerd onderhoud en schadeherstel verrichten aan uw Jaguar E-Pace. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk onze actuele Jaguar-voorraad.

Prive lease een Jaguar E-Pace

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Meer weten

Lease een Jaguar E-Pace bij Stern

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Meer weten

Verzeker uw Jaguar E-Pace bij Stern

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financieren Jaguar E-Pace bij Stern

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Schadeherstel Jaguar E-Pace

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Jaguar E-Pace onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Jaguar onderhoud kunt u altijd terecht bij een Jaguar dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen