Ontdek de Volkswagen Arteon bij Stern

De meest elegante 4-deurs uit de Volkswagen-range. De Volkswagen Arteon is een compleet nieuw model dat zich kenmerk door aerodynamische contouren, frameloze ruiten en een uniek ontworpen achterzijde. De langgerekte contouren en lange wielbasis geven de Arteon tevens een zelfverzekerde uitstraling op de weg, maar helpen ook met het bieden van veel ruimte in het interieur. Ongeacht uw zitplaats, reist u comfortabel van A naar B in de Volkswagen Arteon. Alle uitvoeringen van de Volkswagen Arteon zijn leverbaar via onze officiële Volkswagen-dealer Heron Auto. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor kopen, leasen of financieren. Ontdek de elegante Volkswagen Arteon!

Volkswagen Arteon offerte aanvragen

Interesse in de Volkswagen Arteon? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij onze Volkswagen-dealer, voor kopen, leasen of financieren. Stern is een Volkswagen totaalaanbieder dus u kunt tevens bij ons landelijk netwerk terecht voor gespecialiseerd onderhoud en schadeherstel. De Volkswagen Arteon is in alle uitvoeringen leverbaar bij Stern. Neem contact op of bekijk eenvoudig online onze Volkswagen voorraadmodellen.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Volkswagen Arteon Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Volkswagen Arteon kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Voorraad »

Volkswagen lease

Voordelig een Volkswagen Artean leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Volkswagen Artean leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw auto samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »