De Volkswagen met de meeste ruimte

Iedereen is anders, daarom is de Volkswagen Multivan extreem ontworpen voor extreme flexibiliteit tijdens het gebruik. Aan te passen naar ieders wens en standaard voorzien van een luxe interieur die een zee van ruimte biedt. De Volkswagen Multivan is als personenauto en als bestelauto met laadruimte leverbaar in diverse uitvoeringen. Vraag eenvoudig online een vrijblijvende offerte aan bij onze officiële Volkswagen-dealer Heron Auto. Ontdek wat de Volkswagen Multivan u biedt in combinatie met het zeer uitgebreide servicepakket van Stern.

Volkswagen Multivan offerte aanvragen

De Volkswagen Multivan is als L1H1- en L2H1-uitvoering te bestellen bij Stern. Onze officiële Volkswagen-dealer Heron Auto levert alle uitrustingen en opties voor uw Multivan. Tevens kunt u de Volkswagen Multivan leasen of financieren bij Stern. Ons landelijk netwerk betekent dat wij een Volkswagen totaalaanbieder zijn, die zelfs gespecialiseerd onderhoud en schadeherstel voor uw Volkswagen Multivan kan bieden. Vraag meteen een vrijblijvende offerte aan of bekijk onze actuele Volkswagen voorraad.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Volkswagen Multivan Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Volkswagen Multivan kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Voorraad »

Volkswagen lease

Voordelig een Volkswagen Multivan leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Volkswagen Multivan leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw auto samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »