Hij komt naar Nederland: de Kia Stinger! Deze ode aan de Gran Turismo is gemaakt voor spanning en sensatie. Een sportievere Kia vindt u nergens! Het design en de krachtige aandrijving veroorzaken u geheid kippenvel. Standaard wordt de Kia Stinger geleverd met een 225 pk sterke 3,3 liter V6 turbo dieselmotor, die van 0 naar 100 km/u rijdt in slechts 5,1 seconden. De Kia Stinger wordt verwacht in 2018 en kunt u bestellen bij onze officiële Kia-dealers Havik Auto en Durmi Auto. Als onderdeel van het landelijk Stern-netwerk kunnen zij alle Kia-uitvoeringen en opties aan u leveren. Ontdek de Kia Stinger en de mogelijkheden bij Stern!

Kia Stinger: de authentieke Gran Turismo

De Kia Stinger wordt een sedan die luxe en performance op het hoogste niveau biedt. Kia Motors’ hoofd design, Peter Schreyer, is persoonlijk verantwoordelijk voor het machtige design van de Stinger. Een authentieke Gran Turismo beeldde hij in, geschikt voor lange afstanden en passievol rijden. Het eindresultaat is daar uitstekend in geslaagd. De Stinger is tevens de eerste Kia sedan die met AWD en Dynamic Stability Damping Control-vering wordt geleverd. Een auto die zich beter dan ooit aanpast aan uw rijstijl.

Kia Stinger interieur

Het interieur van de Kia Stinger staat tevens bol van de indrukwekkende details. Intiem, strak afgewerkt maar alsnog voorzien van een luxueus accessoirepakket. Het ventilatiesysteem is gebaseerd op dat van vliegtuigen met fraaie metalen details en een satijn chrome afwerking. De stoelen worden geleverd met zacht Nappa-leer voor uitzonderlijk zitcomfort. Uiteraard kunt u de stoel volledig naar wens verstellen.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Kia Stinger Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u dit Kia Stinger auto kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw op voorraad »

Kia lease

Voordelig een Kia Stinger leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Stinger leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw merk model samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »