Hij is terug! De Fiat 124 Spider is de nieuwe Roadster die veel stijlelementen van het origineel uit 1966 terugbrengt. Bijvoorbeeld de zeshoekige grille, de lijnen op de motorkap en de scherp gesneden, horizontale achterlichten. Een Italiaanse icoon, nu met modern comfort en sportieve rijprestaties. Kiest u ook voor puur rijplezier met de Fiat 124 Spider? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij onze Fiat-dealer Vireo Auto. Alle uitvoeringen van de Fiat-roadster zijn leverbaar via ons landelijk netwerk. Ontdek wat de Fiat 124 Spider u kan bieden.

Vraag een offerte aan

Interesse in de Fiat 124 Spider? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij onze officiële Fiat-dealer Vireo Auto. De Abarth 124 Spider is tevens leverbaar via ons landelijk netwerk. Vraag naar de mogelijkheden laat u informeren over opties voor leasing en financiering. U kunt tevens altijd bij een Stern-vestiging terecht voor Fiat onderhoud of schadeherstel. Bij Stern rijdt u zorgeloos in de Fiat 124 Spider.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Fiat 124 Spider Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Fiat 124 Spider kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw »

Fiat lease

Voordelig een Fiat 124 Spider leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Fiat 124 Spider leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw auto samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »