Mitsubishi Outlander PHEV 2019 bestellen bij Stern

De nieuwe Mitsubishi Outlander PHEV kunt u nu bestellen bij onze Mitsubishi-dealer Havik Auto. De hybride SUV is compleet vernieuwd door Mitsubishi! Voorzien van alle gemakken die de huidige Outlander met verbrandingsmotor al een hit maakten, plus voorzien van het PHEV-systeem 2.0. De veelgeroemde PHEV-technologie is compleet verbeterd en bestaat uit een 2,4 liter-benzinemotor met een vernieuwde aandrijfaccu. Het brandstofverbruik, geluidsniveau en vermogen zijn zo allemaal verbeterd. Ontdekt de Mitsubishi Outlander PHEV 2019 bij Stern of bezoek een van onze Havik Auto-vestigingen voor een proefrit!

Meer informatie

Stel elektrisch rijden zelf in bij de Outlander PHEV

Als de eerste hybride crossover ter wereld, wist de Mitsubishi Outlander PHEV Nederland direct te veroveren. De auto is net zo ruim en comfortabel als de standaard Outlander, maar ook uitgerust met unieke technologie. Zo ziet u altijd via de boordcomputer wat uw elektrische actieradius nog is en welke Drive-modus is ingesteld. Met de Mitsubishi Outlander PHEV kunt u volledig elektrische rijden, hybride of volledig op de benzinemotor. De auto denkt met u mee mits u het instelt. Zo benut hij de elektrische motor ten volle. De maximaal gemeten elektrische actieradius van de Mitsubishi Outlander PHEV is 52 kilometer.

Outlander PHEV vermogen

Standaard wordt de Mitsubishi Outlander PHEV met 4x4 aandrijving geleverd, evenals automatische transmissie. De elektromotoren bij de vooras en achteras worden van elektriciteit voorzien door een 300 volt sterk accupakket met een capaciteit van 12 KWh. Daarnaast bevat de PHEV een 2.0 liter benzinemotor met een vermogen van 89 kW (121 pk). Deze motor is gekoppeld aan een generator die stroom opwekt om beide elektromotoren van stroom te voorzien. De Outlander PHEV maakt ook gebruik van regeneratief remmen, zodat de remkracht tevens wordt omgezet tot extra vermogen voor het accupakket. Mitsubishi heeft de Outlander PHEV milieubewust gemaakt op diverse fronten.

Mitsubishi Outlander PHEV Business Edition uitrusting

Alle uitvoeringen van de hybride Outlander zijn leverbaar via onze Mitsubishi dealers. De Business Edition wordt geleverd met o.a. 16 inch lichtmetalen velgen, elektrisch verstelbare, verwarmbare en inklapbare buitenspiegels, mistlampen voor, privacy glass en Keyless Operating System. Het interieur is voorzien van een lederen stuurwiel, flippers voor het instellen van de remenergie terugwinning, cruise control, dual zone climate control en nog veel meer.

In welke kleuren kunt u met de Mitsubishi Outlander PHEV?

Naast de Business Edition kunt u ook kiezen voor Executive Edition, Instyle en Instyle+ uitvoeringen. De Mitsubishi Outlander PHEV is in alle uitvoeringen leverbaar in de volgende lakkleuren: Polar White, Orient Red, Granite Brown, Ruby Black, Titanium Grey, Silky White en Amethyst Black. Onze Mitsubishi-dealers graag u graag vrijblijvend advies aan voor de ideale Outlander PHEV uitvoering voor u.

Leasen met 15% bijtelling

Met een CO2-uitstoot van slechts 44 gram per km, komt u met de Mitsubishi Outlander PHEV lease in aanmerking voor de 15% bijtelling in 2016. Onze lease-adviseurs informeren u graag verder en kunnen u ook een vrijblijvende offerte sturen voor een Mitsubishi Outlander PHEV lease.

Direct leverbaar via Stern

Nieuwsgierig geworden naar de Mitsubishi Outlander PHEV? Via onze officiële Mitsubishi-dealer, Havik Auto, kunnen wij de Outlander PHEV direct leveren. Vraag naar de Mitsubishi Outlander PHEV prijs voor kopen, zakelijk leasen, privé leasen of financieren. Ook voor verzekeren of gespecialiseerd Mitsubishi onderhoud bent u bij Stern aan het juiste adres. Wij zijn een Mitsubishi totaalaanbieder.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Mitsubishi Outlander PHEV Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Mitsubishi PHEV kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw op voorraad »

Mitsubishi  leasen

Voordelig een Mitsubishi Outlander PHEV leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Mitsubishi Outlander PHEV leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw merk model samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »