De nieuwe Seat Arona is een compacte SUV ‘made in Barcelona’. En net als in de stad is het heerlijk genieten in de Arona. Een SUV met geweldige rijprestaties en een pittig uiterlijk waarmee u gezien wilt worden, in de stad en erbuiten. De Seat Arona kunt u in diverse uitvoeringen bestellen bij onze officiële Seat-dealer Heron Auto. Standaard is de compacte SUV al voorzien van moderne connectiviteitsfeatures en assistentiesystemen die u normaliter slechts in het hogere segment treft. U kunt de Seat Arona kopen, leasen of financieren via Stern. Ontdek alle mogelijkheden en rijd binnenkort al in uw nieuwe Seat Arona!

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Seat Arona Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Seat Arona kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw »

Seat lease

Voordelig een Seat Arona leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Seat Arona leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw auto samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »