Bestickering bij Stern

Bent u op zoek naar unieke autostyling zodat u echt in de auto van uw dromen kunt rijden? Of heeft u een bedrijfswagen waarop uw huisstijl en logo geplakt moet worden? Voor alles omtrent autobestickering, car wrapping en voertuigreclame kunt u terecht bij SternSigning. Belettering kan precies naar wens ontworpen worden en professioneel worden geplakt op ieder voertuig. Van personenauto’s en bestelbussen tot trucks en aanhangwagens. 

Advies nodig?

Neem contact op met SternSigning

088 - 2927400

Mogelijkheden

Auto en bedrijfswagen belettering

personenwagens-belettering

Personenwagens

Wij leveren een compleet nieuw uiterlijk voor uw auto, met striping, een dirt-look of uw zelfontworpen design. Geef uw auto een uniek tintje! 

Bestickering »
Glasfolie »

Bedrijfswagens

Maak van uw bedrijfswagen het perfecte visitekaartje! Wij kunnen iedere auto en bestelbus bestickeren met uw bedrijfslogo en huisstijl.

Bestickering »
Glasfolie »

truck-belettering

Vrachtwagens

Ook grote voertuigen zoals vrachtwagens en aanhangwagens kunnen van nieuwe stickers en belettering worden voorzien bij Stern.

Bestickering »
Glasfolie »

Car wrapping

Verpak uw auto in een full colour styling voor reclame en promotiecampagnes. Perfect voor een snelle (tijdelijke) restyling van uw auto of ander voertuig!

Meer informatie »

Fotobehang

Bestickering voor speciale oppervlaktes en gelegenheden kunt u ook aanvragen bij SternSigning. Geef bijvoorbeeld die kale muur in uw kantoor een unieke visual!

Vraag direct een offerte aan »

Producten/diensten

  • Reclameborden, banieren en vlaggen
  • Gevelreclame
  • Stickers en labels
  • Spandoekframes

Vraag direct een offerte aan »