• Altijd kilometervrij huren
  • Huren zonder creditcard
  • Scherpe huurtarieven
SternRent
Klanten beoordelen ons met:
9,1/10
2176 beoordelingen

Goedkoop een busje huren in Amsterdam Zuidoost

Een auto huren in de regio Amsterdam Zuidoost kan gemakkelijk en voordelig bij SternRent. U kunt terecht bij onze vestiging in Amsterdam Zuidoost. Bij SternRent hebben wij een ruim aanbod bestelbusjes, personenbusjes en verhuiswagens en u profiteert naast de ruime keuze ook van scherpe all-in prijzen en standaard kilometervrij.

Bezoek Amsterdam Zuidoost voor uw huurauto

Voor een busje huren in Amsterdam Zuidoost hoeft u alleen maar de Klokkenbergweg 3 – 5 te bezoeken. Onze verhuur vestiging is goed bereikbaar vanuit heel Amsterdam en omstreken. Een busje huren in de regio Ouder-Amstel, Duivendrecht of Diemen is ook mogelijk.

Prijs berekenen

SternRent Amsterdam ZO

Burgemeester Stramanweg 110A
1101 AA Amsterdam
E. amsterdamzuidoost@sternrent.nl
T. 020-3118282
Ma. - Vr. 08:00 - 17:00

Route plannen »

Gewijzigde openingstijden en extra maatregelen rondom COVID-19

Ook wij nemen extra maatregelen om verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) tegen te gaan en u alsnog veilige mobiliteit te bieden.

Daarom hebben wij besloten om de openingstijden van onze autoverhuur vestigingen te wijzigen. Wij zijn vanaf heden op maandag tot en met vrijdag geopend van 08:00 - 10:00 uur en van 15:00 - 17:00 uur (let op: vestigingen zijn voorlopig op zaterdag gesloten). Gezien de omstandigheden en maatregelen die andere landen nemen mag u alleen met toestemming van Stern met een huurauto naar het buitenland.

Daarnaast letten wij extra op de hygiëne in de vestigingen en zijn al onze medewerkers op de hoogte van de algemene maatregelen zoals voorgeschreven door het RIVM. Zo zullen wij u bij ontvangst geen hand geven en houden wij een gepaste afstand van 1,5 meter.

OV vermijden? Ga voor een huurauto van Stern.

Tijdelijk met 25% korting, deze korting geldt tot en met 15 mei 2020.

Wilt u momenteel liever niet met het openbaar vervoer, maar moet u wel van A naar B? Ga dan voor een huurauto van Stern en profiteer tijdelijk van 25% korting op het huurtarief. Deze korting is al verrekend in de getoonde prijzen in de reserveermodule. Bij Stern verhuren wij auto’s in verschillende prijsklassen die u binnen 4 uur kunt rijden binnen de openingstijden van onze locaties.

Maak online uw keuze en reserveer direct. Wij hebben in verband met het coronavirus de veiligheidsmaatregelen voor u en onze medewerkers aangepast. Zo zorgen wij voor een zo veilig mogelijke omgeving en stapt u snel en eenvoudig in een goed gereinigde auto die voldoet aan uw wensen. Dit alles tegen een zeer aantrekkelijk tarief.

Reserveer een auto »

De scherpste huurauto aanbiedingen!

Nieuw!

Goederen vervoer zonder CO2-uitstoot?

Huur nu een Addax e-transporter!


Ontdek het »

Paasactie

Paaseieren zoeken op de Veluwe?

Huur nu een auto tijdens Pasen!


Ontdek het »

Hemelvaartactie

Shortbreak met het gezin rond Hemelvaart?

Huur nu een auto tijdens hemelvaart!


Ontdek het »

Pinksteractie

Lekker lang weekend weg met Pinksteren?

Huur nu een auto tijdens Pinksteren!


Ontdek het »

Mei Actie

Met z’n allen kamperen in de meivakantie?

Huur nu voordelig een auto tijdens de meivakantie!


Ontdek het »

ShortLease

Snel en flexibel een auto leasen?

Ga voor Stern ShortLease!


Ontdek het »